kkbrylmazz Merhaba hanımlar.Çeyizime emsan granit tencere almıştım 2 yıldır kullanıyordum soyulmalar oldu.Sağlık açısından Çelik tencere almak istiyorum.Memnun olduğunuz bir marka var mı özelikle şunu alın dediğiniz 😌
biranneminik kkbrylmazz bende almıştım bendede öyle oldu. Şimdi Karaca’nın çelik tencere setini kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Mommyy1 kkbrylmazz aynen benimde oyle oldu. Bende karacadan ceyizim icin celik tencere almistim onlarda kotu oldu. Simdide madamcocodan siparis verdim bakalim gelince nasil gorucem.
-Kuzika- kkbrylmazz karaca çelik tencerelerde kararmaya sararmaya başladı hemen. Taç çelik set aldım memnunum Taç marka tombik tombik tencereler
Butimar Korkmaz kullanıyorum çok memnunum sararma olmuyor kulpları sağlam. Tüm çeliklerimi oradan aldım. Karaca kullanan arkadaşım kulpunun zaman sonra çıktığını söylemişti o yüzden almamıştım. Diğerlerini bilmiyorum.
betusum kkbrylmazz benimde soyuldu maalesef tencerelerim makinaya attım ondan oluyor diyordum kendi kendime demek herkesin olmuş
Mlk026 kkbrylmazz korkmazdan ufak bir set aldım elim sürekli onlara gidiyor 3 senedir pırıl pırıllar korkmazın kalitesi çok iyi gerçekten. Çaydanlığım da korkmaz kaç kere ocakta unuttum cifleyince pırıl pırıl oldu
Elaattss Tüm tencelerim çeliktir Karaca, taç, essenso, aryıldız toplam 4 markadan var en çok memnun kaldığım en çok kullandığım aryıldız tavsiye ederim Karacadan hiç memnun değilim