Rmyslymn Kizlar çalışan bir anneyim bir ay sonra ise baslayacgim elimde chicco ve Dr. Browns biberonu var kuzum tutmuyor öğürüyor siz nasil tutturdunuz hangi biberonu onerirsiniz?
CaganBulut Rmyslymn benim bebişiöde philips aventi beğenmedi iyi diye onu almıştım, süt sağıyorum bir yere gideceğim zaman lansinoh markasının içinden biberonuda çıktı onu cup cup emiyor yumuşak diğerine nazaran tekte satılıyor onı deneyin isterseniz 😊
deletedmom173 Rmyslymn canım benim oğlum ne biberon nede emzik tutmuyor kaşıkla veriyorum ağzına ne vereceksem
Gulceninannesi Rmyslymn ahh en büyük sorunum her marka biberon var hiç birini almıyor 😔 kaşıkta kabul etmiyor alıştırma bardağı da aldım YOk hiç bir şekilde almıyor ben gelene kadar 3 saat aç bekliyor ben gelince saldırıyor yavrum 😭 ben nasıl çözecem bu işi bilmiyorum 😞
Ayses Biberon değilde alıştırma bardağı alin derim çünkü biberon meme reddi yapiyor.. yaşaadığım icin biliyorum. Avent in alıştırma bardağını aldm çok memnunumm tavsiye ederm
Lorde Ayses Meme reddinden sonra mi aldınız onu? Çözüm olarak mi yani? Bebeğim de 2 gündür mememi reddediyor. Moralim aşırı bozuk.
PrensSelim Benim oğlum da chicco natural feeding biberonu tutamadı gitti süt sağma pompasının biberonunu tuttu 😂😂 o da chicco ama biberonun ucu düz.güya diğeri anne memesine yakın diyorlardı onu hiç beğenmedi
PrensSelim Rmyslymn lansinohun biberonunu övüyorlar,olmazsa onu deneyin,ben günde 1 sefer buzluktan süt veriyorum işe de başlamayacağım için dert etmiyorum ama sizin başka biberon alıp denemeniz gerek mecbur
Rmyslymn Gulceninannesi İstanbul da oturuyorum :( sabah 8de gideceğim ise öğlen 2 de cikacagim :/ bu demek ki sabah 6da kalkcam eve anca 3 de variririm :( ne yapacak minigim ya
PrensSelim Pasaannesym ilk 3 hafta sağdım biriktirdim tek seferde 120-150 Cc çıkıyordu. oğlum 1,5 saatte bir emse bile taşıyordu o zamanlar poşetleyip attım buzluğa,şimdi günde 1 -2 sefer onlardan çıkartıp veriyorum.
AliyeAsel Rmyslymn canım philips avent kullanıyodum plastik olan gaz sorunundan sonra dr browns aldım şimdi ikisinide alıyor biberon reddi yaşamadım sadece gazlı olduğu zaman yemek istemiyor biraz kucağıma doğru tutunca yiyor ama