kanalize kbrmhmt 4,5 aylık uyurken hala kundak istiyor sadece kollarını sarıyorum serbest yatarsa mıkır mıkır kendini uyandırıyor
minikkus434 kbrmhmt 9 24 günlüğüz hala kundak yapıyorum kundaklı bebek sağlam olurmuş kaynanam hep öyle der kundaklı bebek mökkem olur der hep😅
kbrmhmt Svdmirac benim bebisim ostiyor ama bu kaçıncı gecedir mizmiz oluyor kundak yapmayınca da uyanıyor 3 buçuk aylık
kbrmhmt beyzzsenturkk_ bizde kış bebeğiyiz de seviyor ama bırakmak için belli bir zaman olur mu diye merak ettim
kanalize kbrmhmt kundak yapmayınca kundak istiyor yapınca açmak istiyor yatınca hem kalkmak istiyor aynı anda da uykuya devam etmek istiyor ben böyle uyku sevmeyen bebek görmedim
beyzzsenturkk_ kbrmhmt dönmeyi öğrenmeden önce bıraksanız iyi olur cunku kundakta bebek dönerse daha büyük sıkıntı yaratır
kbrmhmt beyzzsenturkk_ doğru haklısınız muhtemelen o süreçte zorlanacağı için o da istemez. Teşekkür ederim
kaldera8 kbrmhmt gece üzerine battaniyeyi atar da kurtaramaz kendini diye yapmaya devam ediyorum şuan 2 ay 20 günlük kendini kurtarmayı ve dönmeyi öğrenene kadar yaparım sanırım
Atamom_ 20 günden sonra bıraktık ellerini çıkartmak istiyordu ağlıyordu bende sarmıyorum artık suan 51 günlük
Meltemmss Hiç kundak yapmadım sere serpe yatıyor doğduğundan beri🤣🤣 kıpır kıpır valla el kol hep havada ama uyanmıyor her harekete. Kundak yapınca çırpınıyordu çok üzüldüm yapmadım o yüzden. 3 ay 6 günlüğüz şu an yanımda kolları kocaman açmış şekilde yatıyor🤣
egekulk kbrmhmt dönmeye başladığında kumdağın bırakılması gerekiyormuş öyle okumuştum ben sabahları kundak yapmıyorum birtek geceleri yapıyorum böylece gece gündüz farkında anlamış oldu