Sunayatasever Ardenaden resmini atabilirmisiniz zinkonun benim ogluda 2 yaşında yemekle hiç arası yok aşıri iştahsız çok yoruldum 😭😭
Ardenaden Sunayatasever zinconsurup yazin google görsellere tıklayin direkt cikiyor turuncu renkte zaten saglik ocagi yazar para vererek almayin devlet karsiliyor zincoyu.ama duzenli kullanin 3 gun kulanip istah acmadi diye birakmayin.
Sunayatasever Ardenaden tamam teşekkür ederim farklı gorseller çıkıyor ondan dolayı resim istedim turuncu olan tm🙂
Esrans Yelda35 Tam aradığım post oğlum çok zayıfladı cidden bir şey yemiyor sadede pilav yoğurt yiyordu onu da yemiyor iştah açan bir şey var mı 🫤
Esrans Yelda35 Doktora götürüp almam gerekiyor değil mi kafama göre alamam inanın sabahtan akşama kadar insan hiç mi acıkmaz ekmek bile almaz eline pilav yoğurt çorba meyve yok sıfır su içiyor çok nadir süt içer o da kahve fincanı kadar zayıfladı iyice
livanurvealpinannesi61 Yelda35 benim oğlumda yemezdi ağlardı ağlayarak yedik hep sonradan alıştı. Abur cubur süt VS tüketiyor mu.ben iştahsızlık için babybomb kullanıyorum çok güzel bişey kızıma kullandım 2 yıl oğluma da kullanıyorum şimdi daha iyi yiyor.
Yelda35 livanurvealpinannesi61 tek derdimiz Abur cubur vermiyorum artık istiyor ağlıyor meyve veriyorum deneyeyim nasıl veriyorsunuz
livanurvealpinannesi61 Yelda35 günde 1 tatlı kaşığı veriyorum canım sabah. Benim kızım da abur cubur yerdi asla yemek yemezdi vermedik alıştı zamanla canım
Yildizzza Yelda35 kilo durumunuz nasıl peki ? Çünkü benimki yemediği gibi ekstra kuduruk olduğu için olanda gidiyor böyle olunca
Yildizzza Yelda35 kilosu gayet güzel maşallah hiç kimseyi dinlemeyin benim oğlum 3 yaşında 12,5 kilo benimkini görseler neler derler kimbilir 😂
Duyulurum Yelda35 kilosu nasıl? Benim 3,5 yaş oğluma da yemiyor diyorlar ama bence yiyor :D insanların bir baskasinin çocuğu hakkında bu kadar rahat yorum yapabilmesi can sıkıcı gerçekten.
Yelda35 Yildizzza ama bizde şöyle birşey var anne uzun ve iri 😂 baba uzun ve ince uzun olacak dedi doktor