2bebelimom_ Merhaba kızlar, akülü araba almak istiyoruz ama çok çeşit ve marka var hangisi daha dayanıklı,kullanışlı pek anlamadım kullandığınız ve memnun kaldığınız marka ve modeller varsa bana bi yardım edin size zahmet şimdiden teşekkür ederim.❤️🫶🏻
Alerjikrinit 2bebelimom_ pilsan Panther var bizde memnunuz aralıkta aldık ama baya kullandık şimdiye kadar aküsü baya gidiyor tek sıkıntı arabaya sığdırmak işkence
Yagmursonrasitoprakkokusu 2bebelimom_ Pilsan champion var bizde de gayet memnunuz. 3 sene olacak nerdeyse biz alalı ilk aldığımız zaman oğlum küçüktü çok binmek istemedi ama şu an her Allah’ın günü üstünde 😂
Beril17 2bebelimom_ ama 12v tan aşağısıni almayın 12 yada 24 volt olanlara bakın ilk cocksa 24 alın 2.de kullanır. Benm 2. Bu smdi ablası 5 yasnda 2kisilik olanlardan bakıyorum bende
2bebelimom_ Alerjikrinit pilsanda memnuniyet çok ,iyi de bi marka aslında dediğinize bakayım teşekkür ederim bide e bebekten falan mı aldınız yoksa internet sitesinden mi 😊
2bebelimom_ Noname21 küçüklerin kronik olarak akü sorunu var yazmışlar markadan markaya değişiyordur illa tavsiye edeceğiniz bir marka varmı 😊
2bebelimom_ Alerjikrinit burda oyuncakçı da 12 bin diyorlar aynısı internette 8 9 bin o yüzden sordum teşekkür ederim
Noname21 2bebelimom_ biz pilsan almıştık 12V otomobil di bizim ama dışarı çıkaramamıstık çok tavsiye etmiyorum o yüzden kumandası falan hep bozuktu
Alerjikrinit 2bebelimom_ doğrudur bizim aldığımız yer büyük ve uyguna satan bir oyuncakcıydı özellikle alırken internetten bakıp aldık Arada 100 lira fark vardı en azından muhatabımız olur yüz yüze dedik
2bebelimom_ Noname21 aslında pilsan da iyi marka o modellere bakıyordum sizin dediklerinizi de dikkate alacağım sağolun 🫶🏻