Lala9358 Sungurkiz emziriyormusunuz?bebeginiz kac aylik? Once size diyet uygulanir sut ve sut urunleri iceren hersey yasak olup ek olarak doktor ihtiyac duyarsa alerji mamasi yazar ucretsiz alabilirsiniz
rabiadmrr Sungurkiz benim oğlumda 5 aylık henüz test yapılmadı fakat süt ve süt ürünü tükettiğimde kızarıyor çocuğun her yeri sizinkide öyle miydi acaba
Sungurkiz Hazal_annesi kizimda sut alerjisi cikti alerji uzmanina gidince mama falan veriyor mu kizimin kilo alimi cok yavasladi sadece anne sutuyle besleniyor baska bi sey yiyemiyor
Hazal_annesi Hazal_annesi ben diyet yapıyorum canım benimki de çok zayıf kılo alımı az bir kaç gün verdım mamayı kustu bende bıraktım
Eylulnz Biz kullanıyoruz başta çok zorlandım oturdum sinirimden ağladım ama vanilya şurubu imdadıma yetişti şuan ben ceksemde biberonu ağlıyo geri içmek istiyo vanilya şurubu deneyin bize doktorumuz önerdi Starbucks da satılıyor
Lala9358 Eylulnz ben starbucksta bulamadim siz hangisinden aliyorsunuz acaba resim atabilirmisiniz ben kahve duragi diye bi cafeden aliyorum herzaman ellerinde bulunmuyor maalesef
ReyhanEnsar Benım oğlum 15 aylık süt ve süt ürünlerine var BİOREZONANS ile tedavi oluyoruz tavsiye ederim
Beren023 ReyhanEnsar bu dediğin şey ne canım süt alarjisi olan çocuklarda ne ise yarıyor ki doktor mu tavsiye etti
Sungurkiz Lala9358 emziriyorum ewett 5 gun sonra 6 aylik olacak ac kaliyor cocuk baska bi sey yiyemiyor
ReyhanEnsar Beren023 internetten biorezonans diye arat canım bir çok alerjiyi tedavi etmiş bir yöntem bizde yeni başvurduk 2 aydır dıyetteyız 2 hafta sonra yemeye başlayacağız İnşaAllah bi tepki olmaz
Elazeynep1 Bizdede çıktı süt et yumurta diyeti yapıyorum artı mama verdi zayıf bizimki salı günü rapor çıkartırcam bizde vanilya kullanıyoruz metro markette var dedi Cafe de çalışan kafeden almıştım bitmek üzere metro ya bakıcsz attık
Lala9358 Elazeynep1 kahve duragi diye bi cafeden aliyorum bagcilardan ordada herzaman olmuyor ama arada bakin derim
Elazeynep1 Lala9358 bende gloria dan almıştım ama satmıyorlar denemek için vermişlerdi oradaki adam metroda var dedi yarın açık mı acaba tatil mi gidip alsak
Elazeynep1 Lala9358 canım gidemedim internette sipariş vericem mecbur dr a gittik diyete devam on kutu mama yazdı 1 yaşına kadar sürebilir ded