BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Duruelaninannesi bir tane mi bebeğiniz var . Hissettiklerin çok normal zamanla düzelecek gerçekten. Ben iki çocukla herşeyi güzel noktaya getirmiştim lazer epilasyona bile başlamıştım on numaraydi herşey. 3..bebeğime hamile olduğumu öğrendim . Aynaya bakasim gelmiyor daha şimdiden 🙈
Sudee00 Duruelaninannesi Hissettikleriniz normal zamanla düzelir bende sizin gibiydim bazen de oluyor hayla 1.5 yaşında oğlum var 2 aylıkta hamileyim evde hep bakımlı vs gezerdim ister istemez çocuktan fırsat kalmıyor ve salıyoruz kendimizi ama bunu kendin için yap boşver ev işlerini bi günde mesela bebeğin uyuyunca kalk kendim için süslen ev işleri bitmez anam bak oğlum uyudu mutfak duruyor yemek yapılcak aman benden önemli mi dedim girdim yatak odasını ilk önce pijamalardan kurtuldum daha güzel kendime yakıştırdığım şeyleri giydim sonra saçlarıma maşa yaptım hafif makyaj yaptım oje sürdüm biyere gitmesem bile evin içinde dolanıyorum öyle he bunu eşin için filan da yapma kendin için yap ve mutlu ol🌸
Aysssmom77 Var bennn, kendimi çok kötü hissediyorum eski fotoğraflarima bakınca çok üzülüyorum evrim geçirmiş gibi hissediyorum aynaya bakınca kendi kendime bu ne hal diyorum ozelikle sezeryan gobegimee 😣😣
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Duruelaninannesi biraz zamana ihtiyaç oluyor kendi kendini idare etme kısmına gelince çocuk ozaman kendinize vaktiniz kalıyor . En azından sabah kalkınca cilt bakımı yapın en azından yüzünüz aydın parlak durur
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Dolores şuan değildi oğlum anasinifina gidiyor . Kızım da gitmiş olmasını isterdim en azından onunda biraz daha büyümüş olmasını isterdim. Biz korumalı ilişki oluyordu ama bir gün suphelendigim bı durum oldu ertesi gün ertesi hapı içmiştim . Ama malesef olmamis . Aldiramamda yani alışmaya çalışıyorum 🙈. Sizin kaç bebeğiniz var
151215 Duruelaninannesi ah canım ben hamile kaldım sonrasını hatırlamıyorum eski resimlerime bakıp neymişim ne olmuşum diyorum 🥴
151215 Duruelaninannesi ya bişey diyim mi o kadar iyi geliyor ki bazen bi pek sürmek bi saç yapmak çünkü farklı hissediyorsun kendini dene arada 😘
kubra00k 56 kiloydum. Şuan 65.. yerdim kilo almazdım ben. Vucudum değişti şok oldum ve bu kiloyu veremiyorum. Bebeğim 6 aylık oldu. Eski zayıf güzel halimi çok özledim.
Esoskirec Duruelaninannesi kızım 21 aylık halen öyle hissediyorum. Fiziğim çok kötü durumda. Kilom yok bacaklarım incecik popom tahta gibi ama göbek göğüsler kocaman. Giyecek hiçbir şey bulamıyorum. Yüzüm leke dolu ve yaşlandığımı görebiliyorum aynaya bakınca. Oysa daha 29 yaşımdayım. Bende içimi dökeyim dedim 🥲
Liya01 Duruelaninannesi ay bende öyle hissediyorum bakımsızım yani. Manken gibi fiziğim vardı 1.75 boyum 65 kiloydum Şuan 82 😂😂 göbüş bacaklar maşallah giyinesim gelmiyor böyle olunca çatlakta oldu hep. 2 senedir de hamilelik emzirme derken saçımı boyatmadım boyamda aktı gitti tamamen. Uzun uzun kırmızı boyalı tırnaklarım vardı şimdi tırnaklar kısa ojeler hep çıkıyor süremiyorum 😂😂 ay anlatırken daraldım amaaa velakin evlat sevgisi bambaşka işte ama kendimi de seviyorum kızım 14 aylık oldu ilk kez diyete başladım 1 haftada 3 kilo gitti bile çok istikrarlıyım zayıflıcam. Saçımı da tekrar boyatcam haziran da yavaş yavaş kendime gelicem aynaya baktığımda o bana göz kırpan kızı özledim yahuuu ama herşey zamanla önce yavrumu büyüttüm şimdi bi tık daha rahatım kendime bakma zamanı 😂❤️😎