BENOYLEUYGUNGORDUMM Selimselim ben yaz kış ayırıyorum parfümleri mi yazın başka kışın başka kokular kullanıyorum ☺️
Eylulece35 Selimselim Dawid Walker den alıyorum . ( Hugo, Hugo booz), bi de Zara nın kiler iyi ( violet blossom ) yaz kış hepsine gider
Tubatgn Selimselim Calvin Klein - Euphoria (bir orijinal birde doldurması bulunur. Frederic Patric en iyi doldurma markası orijinale en yakın ve kalıcılığı mükemmel) Thierry Mugler - Alien
Sudee00 Selimselim Canım ben yıllardır kullanıyorum kalıcılığı güzel mesela bugün sıkıyorum 2 gün kalıyor kıyafette bargello şubesine gidip bakarsanız kendinize uygun koku bulursunuz çeşit çeşit var ben 122 numara kullanıyorum favorim sexsi kokusu var pudralı böyle sıcak baharat çiçeksi odunsu bide 460 numara hatta bu şu Eda ecenin meşhur parfümün muadili buda çiçeksi misk kokulu zaten bargellonun parfümleri hep muadil marka ürünlerin parfümünden ama bu iki parfümü tavsiye ederim mutlaka ☺️
Selimselim BENOYLEUYGUNGORDUMM Bu zamanlarda ne kullanıyorsunuz mesela☺️vee parfümlerinizi nerden alıyorsunuz
BENOYLEUYGUNGORDUMM Selimselim Bu mevsim de Versace ve yves saint laurent kullanıyorum. Libre genel de araba da durur. Diğer evimde tom ford, scandal, roberto cavalli ve paco rabanne var. Koku takıntım var benim. Kokularımı yurtdışından alıyorum çıktıkça daha uyguna geliyo☺️
zeynepzezee Doldurma kullanmam hiç sevmiyorum ya çok sahte kokuyorlar bargello eyfel vs.. Calvin klein euphoria imza kokum favorim vazgeçmem, bide zara dan alıyorum başarılı muadil yapıyor günlük kullanım a markete parka vs çıkarken sıkmaya
Sudee00 zeynepzezee Herkesin kendi zevki bence ben yıllardır bargello kullanıyorum muadil kokuları da var hem kokuları çok güzel hem kalıcı👍🏻
zeynepzezee zeynepzezee post sahibi siz değilsiniz size yazmadım🥰Siz kendiniz herkesin kendi tercihi yazmışsınız bencede öyle kendiniz kullanıyorsunuz diye sizin malınız gibi savunmayın bence🤭. Neticede doldurma çakma parfüm. Sahte sevmiyorum ben. Alkol kokuyor orjinalle alakası yok.. yine de saygı duyuyorum herkese 💕
Sudee00 BENOYLEUYGUNGORDUMM Şu pembeli olanın muadili var bargello ben onu kullanıyorum aynı koku efsane
Cileklipastam Selimselim zaradan aliyodum seviyodum ama artik bebegim oldugu icin kullanmiyorm rahatsiz olmasin diye🐣 oriental kullaniyodum tenime cok yakışıyor biraz kış kokusu ama yaz kış kullaniyodum. Bakalim tarihi gecicek galiba kullanmamaktan.
delirmeceler Selimselim ben miss dior cherie ve narciso rodriguez kullanıyorum sevilden yada havaalanından aldırıyorum
Sudee00 Selimselim Canım o pembelinin ismini bilmiyorum ama ben muadilini kullanıyorum bargello 460 numara nerdeyse aynı koku efsane kokuyor