hfueidjdjhebdb işletim sistemi farklı Samsung kullanan iPhone a alışamıyor iPhone kullanan Samsung a alışamıyor 😅 iPhone un kendisinde kullandığım bir çok uygulama eminim Samsung da vardır. Bunlar dışında iPhone arası iletişimi çok kullanıyorum çünkü bir çok tanıdığım iPhone kullanıcısı internet olmadığında işe yarıyor. Bir de bizde çoğu elektronik alet apple olduğu için birbiriyle bağlantılı kullanabiliyoruz bu açıdan çok kullanışlı oluyor. MacBook ya da iPad i açtığımda telefonumla bağlantılı olduğu için kullanım kolaylığı sağlıyor, Watch aynı şekilde. Şöyle örnek vereyim hamilelik dönemimde çarpıntım çok oluyordu saatim her nabız yükselişinde eşime bildirim gönderiyordu bütün gün evde yalnız biri olarak bu çok işimize yaramıştı. Onun dışında çocuğumla ilgilenirken telefonum her zaman yanımda olmuyor arayan olduğunda saatimden cevap verebiliyorum. Ayrıca güvenlik önlemi olarak airtag aldık oğlum için her dışarı çıktığımızda bir şekilde kıyafetine bağlıyorum özellikle kalabalık ortamlarda her ihtimale karşı konumu her zaman bende açık olmuş oluyor. Yani biz olaya sadece iPhone olarak değil apple olarak baktığımız için daha kullanışlı hale geliyor telefon