Aslihn0707 berfgen atak da olabilir benim oğlumda 4 aylık dişi patlati 3 gece kucağımda uyudu oturarak uyudum çok zordu sakın kalmaya çalışın ne diyelim başa gelen çekiliyor
berfgen Aslihn0707 bu diş flan patlamamış ki keşke diş olsaydı uykusuzluğunun sebebi tamamen keyfi yatmıyor
buketzm berfgen bay bay night alın yazık uyumazsa gelişemez .. gece uykusu heleki çok önemli bebekler için trendyol yorumları okuyun baya iyi
buketzm berfgen haber verin kullandktan sonra merak ederim. Bende gaz için pronight baby aldım uykuda yapıyor bugün. Etki gösterdi bebeğim süper uyudu maşşallahh hatta ben şaşırdım niye böyle uyudu diye korktum bile😃😄😃
sevdazekiidriskagan berfgen kucağınızda uyutun benim oğlumda son 3 gündür öğle yatağa girip beraber uyuyoruz sarmaş dolaş
hbbt berfgen yorgunluğumu bende unutuyorum bı gülüşü yetiyor öyle olmasa zaten kan çıkar 🤣 ama yok bacım yok ben bu günlerimi unutmam tuvalete gidemiyorum
berfgen hbbt valla haklısın ben gidemediğim için 4 aydır makat çatlağı ile yaşıyorum resmen hayat kalitem düştü