hbbt berfgen benimki iftardan sonra bı tür uyur sonra kalkar sahur yer uyur ben perişan ev perişan bide kız istiyorum demez mi direk bosanalim dedim
berfgen hbbt hahaha haklısın valla 😅 bi beklesinler bunun yorgunluğunu unutalım müsade etmezler ki çünkü kendilerinde hiçbir sorumluluk yok yeminedrm gözlerim kan çanağı kendisi şuan horlayarak yatıyor 😅
mikiail berfgen gunduzlerı durum nasıl gunduz uykusunu takıp edıyormusunuz kac saat ve hangı saat aralıgında uyuyor. Gun içşinde çok yoruluyor mu Burun tıkalı olabılır mı
berfgen mikiail gündüz 7-8 gibi uyanıyor 10 gibi yatırıyorum 2 saat yatıyor ama öbür türlü uykuya yatırınca 30 dk sonra uyanıyor uyumuyor bidaha
kubra00k berfgen sana tavsiyem telefonundan anne karnı sesi aç. Telefonu çokta yaklaştırma ona tabi ama sesi duymasını sağla. Emziğini ver salla. Ben öyle yaptım uyuyordu hemen
berfgen kubra00k emzik verince öğürüyor atak dönemi diyorlar Allah tüm annelere sabır versin bi açayım o sesi de belki uyur
kubra00k berfgen emzik büyük geliyordur ona. Benim bebeğim emziği çok seviyor ama baktım diğer emziklere öğürdü. Birtek phillps yenidoğan emziği var ufak. Onu ağzından bırakmıyor. Meğer diğerleri ağzına büyük geldiği için öğürüyormuş
gamzegem berfgen ben fisher Price ın titreşimli uyku arkadaşını almıştım fiyatı da uygun 300 lira filandi çok seviyor onsuz uyumuyor resmen titrediği için masaj gibi geliyor
Bertug1 @berfgen Beşiğine sana ait bişey koy senin kokunu istiyordur güvende hissediyordur o yüzden senden ayrılmak istemiyodur atlet çember gibi olabilir
ugrakyagiz berfgen bende öyleydim ama hicbirsey olmuyor aklında kalıyor ister istemez Rabbim izin vermez zaten ne kadarlikti
hbbt berfgen yorgunluğumu bende unutuyorum bı gülüşü yetiyor öyle olmasa zaten kan çıkar 🤣 ama yok bacım yok ben bu günlerimi unutmam tuvalete gidemiyorum