TgbHmzz Doktor biraz enfeksiyon gördüğü için içinde 7 adet olan bir fitil verdi daha önce hiç kullanmadım biraz sert hap gibi yani vajina içine yerleştirip orda mı kalacak yani sert bişey oldugu için acıma vs oluyor mu🥲
merveatlaseymen TgbHmzz tam bende bununla işgili sorucaktım bugün bende aynı 7adet fitil aldim kullanamadım henüz elimde fitil bakıyorum🥹 gynomax diye birşey enfeksiyon var dedi bagırsak agrim cok okmaya basladı bugün bide napıcam bende bilmiyorum
tosbikannesi6 TgbHmzz ilk fitilde etkisini gösterir. Bnm de trivag vardı gece uyumadan önce yatar pozisyon da alırdım direk uykumu getiriyordu tuhaf bir şekilde 😂
tosbikannesi6 TgbHmzz ilk fitilde etkisini gösterir. Bnm de trivag vardı gece uyumadan önce yatar pozisyon da alırdım direk uykumu getiriyordu tuhaf bir şekilde 😂
TgbHmzz merveatlaseymen Onu da yazdı bana 1 kere denedim korktum daha yapamadım zaten buzdolabında kalması gerekiyormuş
Elaeylul merveatlaseymen aynısından kullandım gece bacaklarınızı yukarıya kaldırıp vajina içine yerleştiriyorsunuz sabaha kadar tuvalete gitmeyin ama o içeride eriyor sonradan biraz akıntı oluyor ama normal bende kesin çözüm olması inşallah sizde işe yarar
prenses_annesi__ tosbikannesi6 benimde 2 ay önce doktor yazdı 3 tane kullandım 3 kullanmadm 6 lıydı şimdi o 3 ünü kullansam olur mu acaba bilginiz var mı
TgbHmzz tosbikannesi6 İçinde eriyecek sanırım fitil netten baktım da öyle yazıyordu ay uyku çok yapmasın bebeğim 6.5 aylık daha uyumuyor çok😀
tosbikannesi6 prenses_annesi__ evet bnm hala iki tane kötü gün için var, 😂😂kullandım geçen birini yanmam vardı hemen durdu
TgbHmzz merveatlaseymen Bilmem ezcaci öyle demişti bana ama bu fitil öyle değil üstüne bir bakın isterseniz ne yazıyor
tosbikannesi6 merveatlaseymen erimesin diyedir belki ama kış ayındayız ve bnm çekmecede. Bide yanma varsa buzdolabındaki soğuk oluyor daha rahatlıyo insan 😅😂😂😂😂o hissi anladınız siz anlık duruyo yanması
TgbHmzz merveatlaseymen İsim benzerliği sanırım benımki de gyn le başlıyordu ama aynı ilaç değil baktım şimdi netten😊
TgbHmzz tosbikannesi6 Yok kadın olmayı seviyorum ama zor ya😀😀 evlendikten sonra ilişkisi yanması enfeksiyonu hamilelik doğum cocuk valla zor ama bu günlere de şükür
TgbHmzz tosbikannesi6 Evet galiba brnde yanma yok akıntı falan da yok normal muayenede doktor söyledi azcık akıntı var içte diye ondan yazdı
merveatlaseymen tosbikannesi6 evet evet dogru bakalım işk kez deneyeceğim kullanıcam bende cekmeceye koymustum inşallah iyi gelir 🙏🏻🙂
tosbikannesi6 TgbHmzz evet bencede kadın olmak çok güzel ya bnde çok seviyorum her süslenip giyinip çıktığımda iyi ki kadınım diyorum erkekler o hissi hiç bir zaman anlayamayacak