hilal5454 Kızlar 38 günlük olduk prima premium care kullanıyorum kızımın pişiği bir türlü geçmedi mustela sudokrem sarı kantoran yağı kullandım her bez değiştirmemde poposunu yıkıyorum ıslak mendilde kullanmıyorum geçmesi için başka ne yapabilirim
Kbrrrr_58 hilal5454 mantar olmuş olabilir mi geçmiyorsa Arko’nun tüp kremleri var ondan alırsanız o geçiriyor bide travozol krem
Keremikobayky hilal5454 madecassol ve dermotrosyd merhem al canım eczaneden karıştır sür 3 güne geçer. Çok çektim pişikten denemediğim kalmadı bu ikisi ile çözdüm
scinar hilal5454 benim bebegimde oyle mustela bepantol kullandim gun icinde ara ara havalandiriyorum prima da iyi gelmedi bize baska beze gecicem doktorda hametan anestol travazol fucicort verdi karstir sur diye onuda denicez bakalim
pivpivpivahmedmuhsin hilal5454 Ben normalde Incia kullanıyordum. Rossmann’dan Babydream markasının pişik kremini aldım. O geçirmişti mesela. Sürdüğümde bir sonraki bez açmada kızarıklığı gidiyordu. Deneyebilirsiniz belki işe yarar. Prima’nın Hermonie serisini de deneyebilirsiniz. Çok verim alan var. 🌸
momandad_16 fadiimee mukuslu kaka ve geçmeyen pişiği vardı atopik dermatiti vardı besin alerjisinden dolayı 11 aylıkken geçti fakat hala süt ve yumurta olan bişey olduğunda hala tepki verebiliyor bazen vücudu zeten sadice süt ve yumurta yemiyor alışamadı hala
fadiimee momandad_16 yüzünde kızarıklıklar varmıydı ağız çevresinde falan oda belirtisi diye duymuştum. Şuan bizim pişiğimiz geçmiyor yani çok sık kaka yapıyor ondan sanırım ama kakasıda bazen sümüksü gibi geliyor sankı yapışkan gibi emin olamıyorum. süt ve süt ürünlerini kesseö yemesem kaş gün diyette belli olur ki acaba
momandad_16 fadiimee biraz zaman isteyen bişey mama kullanıyosanız o bile yapabiliyor biz reçeteli mama kullanmıştık bi süre siz bence doktora götürün bi kendinizde götürüne kadar süt ürünlerini falan kesin bi deneyin her çocuk farklı tepkiler gösterebiliyor mukuslu kaka da dediğiniz gibi yapışkan sümük gibi şeyler oluyor kakada googledan bi bakın