pivpivpivahmedmuhsin Tombikdonerartikcokpahali Bende var. Normal ferace giydiğim için kullanmıyorum. Attığım görseldeki yeşil abayanın siyahı var. Çıtçıtlı.
pivpivpivahmedmuhsin Tombikdonerartikcokpahali Bir de sizin attıklarınız normal ferace aslında. Abayalar önü açık içine elbise giyilebilen türde oluyorlar. Benim attığım gibi.
Tombikdonerartikcokpahali pivpivpivahmedmuhsin ya biliyorum ama ben buraya ferace yazsam daha farklı düz modeller bildiğiniz siyah dar ferace atanlar olur diye demek istemedim. 🥰
Laden Tombikdonerartikcokpahali yakışan giysin valla harika duruyor çok beğendim. Yeşilin o tonuna bayılıyorum ben ya
Tombikdonerartikcokpahali Laden gerçekten çok hoşlar dünyanın modeli var renkler de aynı şekilde 🏵️ ama çok pahalılar
pivpivpivahmedmuhsin Tombikdonerartikcokpahali Valla yeni değil. Alalı çok oldu. Ama çok giymedim. Yeni bir şey arıyorsanız hakkınıza girmek istemem. Uygun bir fiyattan verebilirim isterseniz. 🌸
pivpivpivahmedmuhsin Tombikdonerartikcokpahali Ay kusura bakmayın. Doğru söylüyorsunuz. O siyah dapdar feraceler gözümü kanatıyor. İlk feracemi öyle almıştım yanlışlıkla 😁
Tombikdonerartikcokpahali Ogretmenannex 🥰 herkes abiye anladı 😅 yeni şeyler öğrenmek her zaman güzeldir 🏵️
ceriio Tombikdonerartikcokpahali Rukiye soylu var onun ürünlerine bak istersen çok hoşuma gitti bazı ürünleri onlardan mi alsam diye düşünüyorum 🙈🙈
Tombikdonerartikcokpahali ceriio yaa benim bir feracem oradan 😂 ismini unutmuşum kadının. Bir de Ümran Özbek var oraya bakın isterseniz Lale yücel tesettür giyim Lemaye Ahzap butik Hanneh official
ceriio Tombikdonerartikcokpahali aaa gerçekten mi 😅 çok güzel ürünleri var ya almak istiyorum bende. Söylediğin sayfalar da aklımda bulunsun 🙈
incitomm Tombikdonerartikcokpahali boyunuz kaç bende abaya kullanmak istiyorum ama boyum kısa cesaret edemiyorum 🤔