Tombikdonerartikcokpahali Ay biliyorsunuzdur çok pahalı. Belki bol gelen değiştirmeyen satmak isteyen olur 🏵️🐣
Ecrininanasi Tombikdonerartikcokpahali bende yok ama abayalar çok güzel ya. Denedim bi kaç sefer çokta güzel yakıştı 🤪 ama gerçekten çok pahalı
agzimizintadikacmasin Tombikdonerartikcokpahali gardırops selma012 bir bak canım abiye de elbise de paylaştım s bedenler ama💐
ceriio Tombikdonerartikcokpahali ay abayalara bayılıyorum Nisan’da eşimin kuzeninin düğünü var bulabilirsem almayı düşünüyorum sade şık olanlardan 🙈
Tombikdonerartikcokpahali Ecrininanasi ben sadece onları kullanıyorum. 4 tane var başka birşey giymez oldum artık 🏵️ bayramlık belki bulabilirim. Yine bir tane sipariş ettim ama çok sık değiştiriyorum, çocuklar hep batırıyor dışarıda üstümü 😅
Ecrininanasi Tombikdonerartikcokpahali modelleri nasıl taşlı tuşlu mu yoksa sade olanlardan mı, bende cesaret edip alıcam ya çok beğeniyorum.
Tombikdonerartikcokpahali Ecrininanasi taşlı tuşlu değil tabii ki atarım şimdi sana 🫠🏵️ o tarz şeyler boğuyor beni
Sungerbob Tombikdonerartikcokpahali Kız Allah seni 😂 ben abiye anladım çok sorry 🙈ben çekileyim aradan 😂
Sonbahar01 Tombikdonerartikcokpahali hmm bunlardan değil malesef. Ben daha süslü birşey arıyorsunuz zannettim
Tombikdonerartikcokpahali Yarim_Kilo_Kiyma yaa 🏵️🫠 aslında geniş tek kalıp oluyor bunlarda 38 giyiyorum ama 40 daha güzel durur gibi bu arada abiye değil herkes öyle sanmış ama 😅🐣
Poly-ana Abayaları bende çok beğeniyorum tesettürlü değilim ama tatilde falan bi yaz akşamı hasır sandaletle çok güzel olur 🫠