happymom1 gaye-22 bunun bı caresi yokki bol sabir ve kalıcı değil geçici bişey olcanin farkında olmak🥲
[silindi] gaye-22 atlamadım 😂4.5 aylık gece 3 te uyandı 5.30 a kadar uyumadı. Yani ben hiç uyumadım 😂
ayselzaza Canim beni malesef 2 3 hafta süre biliyo cocugum bi kaç kes uyku düzeni bam başqa oldu geceleri 6 ya kadar uyumadigini bilirim sonra uyudu sabahlari erken kalkti amma bitiyo uyku düzeni evvelkinden güzel oluyo sabr et
duygukty ayselzaza acaba kaç gün sürüyor sebepsiz yere ağlıyor yatırıyorum ağlıyor kaldırıyorum ağlıyor her şeye ağlıyor şu an 4 ay 8 günlük 🥹
gaye-22 aslanannessi evet ama her bebek aynı degildir aynı belirtileri de vermeyebilir atak haftalarıni geçtik hep ama bu 4. Ay çok farklıymış uyku düzen hiç bişey kalmadj
gaye-22 Kader3851 umarım güzel bir gün olur sizin için 🙏 4.ay atağının bir an önce geçmesini diliyorum
Shaggy_ Kabus gibi bir süreç. Ben gecenin köründe arabayla dolaştırdığımı biliyorum. Hamak aldıö bu süreçte öyle uyumuştu
asyahumakaya gaye-22 bende bunu merak ediyorum yerine koyuyorum Bi anda şiddetli bağırmalı ağlama ile uyanıyor sizler de de bu var mı
duygukty gaye-22 ben soğukta olsa bebek arabasıyla geziyorum hemen uyuyor yoksa uykuya direniyor ağlaması da ayrı tabi
Kelebek_45 gaye-22 uykuya geçirip alın bende öyle yapıyorum sling yada kanguru içinde emzirmeyi deneyin pilates topunda yada ama hemen emzirme odaklı gitmeyin
gizemSm Canım geçecek sabret .. benim ki 4 ay 25 günlük sen ne kadar sakin olursan o kadar sakin atlatıyorsun 🥹
gaye-22 gizemSm 😔😔😔 siz atlattiniz mi benim bebeğim 4 ay 2 günlük bir haftadır hep böyle agliyo meme emmiyo uyumuyo