Nurdiyinn Y_E1234 Yeni yıl gecesi ister şükredersin, ister küfredersin. İsteyen kuran okur, isteyen çay içer, isteyen içki. İsteyen sokakta gezer, isteyen evinde parti verir, isteyende photoshop yapar.
findikburun Y_E1234 sanane kutlamalar içkiden . Herkes istediğini yapmakta özgür alt üatü Photoshop programı sormuş neden bukadar rahatsız oldunuz.
Y_E1234 Nurdiyinn sen avukatsın heralde ben kimseyi yargılamadım her şey bitti bu kaldı dedim bırak postu açan yazsın sana düşmez bence
Nurdiyinn Y_E1234 Sanada herkesin görüşüne yaptığına ettiğine karışmak düşmez. Herkese yargı dağıttığına göre avukat falan sen olmalısın 👋🏻
Y_E1234 findikburun fındıkburun sana noluyor ben de altı üstü her şey bitti o kaldı dedim rahatsız olan ben değil sensin
findikburun Y_E1234 evet rahatsız oldum ama senden . Konuşmak için konuşma . Herşey bitmiş o kalmış mış mış sananeeee
Defnem_ Y_E1234 milletin yılbaşı kutlamasına içki içmesine herşeyine karışıyosunuz bir bu kalmıştı karışmadığınız insan birazcık haddini bilmeli
Y_E1234 Nurdiyinn merak etme güzelim ben mesleğimi olması gerektiği yerde icra ediyorum sen kafa yorma 😜😜