beyzzsenturkk_ ben götürmüştüm üyelik bitince yeniletmedim çünkü tuzlada oturuyorum ters kalıyor pekte içime sinmemişti. Popüler oldukça gereksiz fiyat artışı yapan bir yer. Evet güzel ama fazla profesyonelce yaklaşıyorlar pek samimiyet göremedim çocuklarla ilgilenenlerden, hele gelen veliler yani hepsi kraliyet üyesi gibi davranıyor. Aynı parayı verebiliyorsak gelir seviyemiz hemen hemen aynı demek yani bu saçma tavırları çözememiştim. Tabi bu konu dışı😄 Parkurları gerçekten güzel ama oyun öncesi parkura sokunca oğlum derse geçmek istemiyordu doğal olarak. Çünkü parkurları eğlenceli oluyordu. Oyun alanı da güzel ama oradaki bir çok şey eminim evinizde de vardır, derste akıcı geçiyor. Ama buraya eş değer başka yerlerde bulunabilir. Tuzlada babycollage a da götürüyordum ikisini kıyaslamak gerekirse imkan açısından tuzla çok geride ama oranın sahibi dersleri yapan hanım çok samimi çocukla çocuk oluyor onların dilinden konuşuyor resmen, bu yüzden benim oğlum tuzlaya daha iyi uyum sağladı kaydını yeniledim