burcuo Alina_aaa Yok ben açana kadar bozulmadı. Hatta 3 boy olanlar falan var, kimi bozuldu kimi sağlam kaldı. Nereden aldım hatırlamıyorum açıkçası, bimden falan bile almış olabilirim 😄 ama genel olarak hepsi aynı sanki
alparslanozyildiz Alina_aaa vakumlu hurç yerine vakumlu poşet kullanıyorum hiiç bişey olmuyor aynı mantık poşet kokulu olanlar var ya onlardan 😂
Anneeee90 Alina_aaa ben yorganlar için kullanıyorum çokta memnunum, ama internette birisi kazaklarımı mahvetti diye yazmıştı. Kırış kırış oldu daha da düzelmedi diye😕
alparslanozyildiz Alina_aaa ben iki senedir bu yöntemi yapıyorum hiç yırtılma durumu olmadı hatta vakum olduktan sonra büyük bavulun içine koyuyorum esnemiyor bile poşetim 😊
Alina_aaa alparslanozyildiz normal çöp poşeti mi kullandığınız?? Yani belli bir marka var mı onu deneyeyim bende 🥰
alparslanozyildiz Alina_aaa yok malesef evimin aşağısında poşetçi var büzgülü poşet alıyorum ordan onla yapıyorum onun da öyle kloroplast falan sattığını düşünmüyorum uçuk fiyatlara almadım çünkü 😂