ezelinnannesi gamzes-26 Zümranın kampanyası bitti kardeş bebek olarak Ezelimi seçtiler Allah razı olsun ama 3 4 gönüllü geldi sadece.Malatya yıkıldı burdaki insanlar da destek olamıyo pek
MinikPandam_ ezelinnannesi acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda ilaciniza kavuşursunuz 🙏🏻🙏🏻 üstte kalsın
Elif1150Ecem ezelinnannesi canım iyi akşamlar,biz eşimle birlikte bu seneki fitre paramızı sizin yavrunuza IBAN numarası burdan alarak fitremizi verdik şimdi, dekont yada birşey lazimmi sizin için…
ezelinnannesi Elif1150Ecem ayy Allah razı olsun ne diyeceğimi nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim.Biz sürekli bankaya gidemiyoruz dekontlar o yüzden lazım oluyo hesap yapıyoruz yüzdeliği.Size zahmet olmazsa kişisel bilgilerinizi kapatıp atın
Metesmom ezelinnannesi Bir şey sormak istiyorum ama lütfen yanlış anlamayın sadece bilmediğimden soruyorum. İnternet bankacılığı kullanıyor musunuz acaba? Oradan doğrudan anlık olarak bakiyeyi kontrol edebiliyor olmalısınız o yüzden soruyorum.
cglaysffomr ezelinnannesi selamünaleyküm kardeşim geçmiş olsun Rabbım şifa versin ezel yazıp 2413 e gönderdim .