Buzgibibaklava ezelinnannesi üstte kalsın .. takip ediyorum ben sizi 🤍 Rabbim çabucak ilacına kavuştursun
ezelinnannesi Ne olur evladımı görmezden gelmeyin.Onu kaybetmek istemiyorum.Sizlerde annesiniz.Evladın ne demek olduğunu en iyi siz anlarsınız
Tahaaaa ezelinnannesi inşallah toplanır daha önce bu savaşı kazananlar oldu sizin bebeğiniz de sağlığına kavuşur umarım en kısa zamanda
yirmiikikasim23 ezelinnannesi hayir yapmiyo birde kampanyayi sureli yapiyolar hicmi gozleri gormuyor bu yavrulari .Allahim merhametini esirgeme bu yavrudan tez zamanda sagligina kavussun insallah🤲🏻
rusene ezelinnannesi bende para atmak istiyorum nerden atabilirim rabbim şifa versin size Allah güç kuvvet versin
ezelinnannesi rusene Avrupa Bağış Hesabı NL54BUNQ 2097 7182 80 Alıcı:Sma Kids Swift:BUNQNL2A * Valilik Onaylı İban* TR490001000183725090505002 Alıcı:Derya Peker *Ziraat Bankası Tüm Operatörlerden Ezel yaz 2413′e gönder 1 sms 20 tl
gamzes-26 Allah yar ve yardımcınız olsun tez zamanda biter insallah kampanyanız. Malatyalı Eliz lina bebek vardı kampanyası bitti iletişime gecebilirsiniz destekcilerinin bir çoğu malatyalı destek olucaklardır umarım 🙏🙏🙏🙏🙏
ezelinnannesi gamzes-26 Zümranın kampanyası bitti kardeş bebek olarak Ezelimi seçtiler Allah razı olsun ama 3 4 gönüllü geldi sadece.Malatya yıkıldı burdaki insanlar da destek olamıyo pek
Elif1150Ecem ezelinnannesi Rabbim yardımcınız olsun 🤲 canım,sms numaranız varmı kısa mesaj olarak atayım 😔