ezelinnannesi Evladım hâla anne sütüyle besleniyo.Süt kokusu toprak kokusuna karışsın istemiyorum.Ne olur evladıma sessiz kalmayın
anayimbenana__ https://mutluresim.com/images/2024/03/22/zAVXRq.jpgBirine vesile oldum az önce dekont istediğiniz için attım 🙏🏻
ezelinnannesi anayimbenana__ çok sağolun Allah razı olsun ama açılmıyo sayfa img yükleden dener misiniz size zahmet
tostosumm Kız kardeşim 2 saat önce atti bana abla hata veriyor neden diye en sonunda dogru bir sekilde gönderdi sizlere. Bende az demin smsden gönderdim. Rabbim yardımcınız olsun evladınızı size bağışlasın inşallah
ezelinnannesi tostosumm Allah razı olsun rica etsem dekomtu atar mısınız özelden de atabilirsiniz burda görülsün istemiyosanız
leylmom ezelinnannesi bebeğim bu hafta içi ameliyata çağırıldı. Bunu 1 saat önce öğrendik. Yüreğinin yangınını hissedebiliyorum kardeşim Rabbim yardımcın olsun İnşâallah. Ben akrabalarıma da haber vericem dönücem sana inşâallah 🤲🏻
ezelinnannesi leylmom rabbim şifa versin inşallah sağ salim kucaklarsınız tekrar yavrunuzu.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
ezelinnannesi leylmom inşallah.Umudumuz çok zamanımız yok.Ezelimin kas kaybı başlamadan ilacın parasını toplamak zorundayız