Marsila Şoke oldum,mahvoldum, kahroldum Allah’ım ne iğrenç bir dünyada yaşıyoruz. Rabb’im niye korumuyor bu çocukları aklıma çocukken yaşadığım Rabb’ime sığınınca kurtuldugum an geldi 😭😭😭
Meta Marsila çocuklara bu pislikleri yapanları Allah bu dünyadada ahirettede perişan etsin inşallah .gün yüzü görmesinler🤲🏻Allah belalarını versin ..şeytanlar!!!
dilekygokdemir Marsila ben de bir türlü kendime gelemedim kahroldum resmen rabbim onu ve onun gibilerini kahretsin inşallah
Marsila Meta Ay kanım dondu ya resmen bu nasıl bir şey ses geçirmez yalıtımlı duvar ne demek çok filmde gördüm böyle şeyler yapan gerçekten gerçek hayatta da varmış resmen göz pınarlarım kurudu bir an yaşadığım şok ile cani ya cani resmen
Marsila biricigimasyam ben de Twitter’da gördüm hepsini okuyamadim kanım çekildi resmen. Adamın biri 2009 da bir istismarda bulunmuş salmislar sanırım burayı pek bilmiyorum sonra kiraladığı dükkana ses geçirmez duvar yapıp istismarda bulunmuş çocuklara ve birini felç etmiş 😱😭
Marsila dilekygokdemir Kurban olduğum Rabb’im beni ne güzel korumustu 😔😭 Yıllarca anneme babama diyemedim babam hala bilmez gerçi anneme dediğimde liseye gidiyordum yıllar geçmişti üstünden annemin bana sorduğu bir şey yaptı mı oldu 😭 yani önemli olan yapıp yapmamasi yaoti ise kimsenin kabul etmeyeceği bir insan olacak olmam ne acı ne acı 😔 ne yaşadın ne hissettin yıllarca bu yükü nasıl tasidin 🥺 İnsan korkuyor gerçekten kimseye anlatamiyor biliyor musunuz çocukları düşününce kahroldum resmen ben istismardan kurtulan küçük bir çocuktum ve baba yardım eden tek Rabb’im oldu ya o çocuklar kurtulamamış felç olmuş hatta biri Allah’ım sen evlatlarımızi.koru
Meta Marsila ya bugün dördüklerim duyduklarım ne böyle az önce farklı bi post gördüm hassas içerik die açılmış bi post beynim durdu resmen .Allah evlatlarımızı korusun 🤲🏻
Marsila Ardenaden Twitter var ise gir kuzum ben hepsini okumaya güç bulamadım mahvoldum kendime gelemedim bir türlü kendi çocukluğum geldi aklıma şansliydim ben ya bu yavrucaklar 😭
dearsementa Marsila bazen diyorumki şu çoluk çocuğa göz diken ibneleri ibreti alem olsun diye canlı canlı yaksalar keşke insanlardan tiksiniyorum resmen ya rabbim kötüye pis niyetli insanlara fırsat vermesin evlatlarımızı ve tüm çocukları korusun
Marsila 2kiz ben 9 yaşlarında o şahıs da 16-17 yaşlarında idi köyde babamın zoru ile bakkala gitmiştim bildiğim 2 bakkal var ama bana diyir 1 bakkal daha var tarif ediyor işte korka korka cami vardi köyde bir o caminin bir arası vardı yol karanlık ve iki bina arası yol gibi oraya girdim yürüyordum tenhaydi ama camiye gelen giden oluyordu. Biri arkamdan seslendi kimin kizizin dedi abi şunun kızıyım dedim bir daha sordu bağırdım duymadın mi sağır misin demiştim sonra dövecek sandım beni o koştu ben koştum derken yakaladı beni kendine çekti 🥺 o an dövmeyecegini kötü bir şey yapmak istediğini anladım ağzımı sıkı sıkıya tutmuştu 😭 o an camiye bakıp Allah’ım beni kurtar dedim bir çığlık koptu parmak arası bir an açıldı ve ben çığlık attım sonra benim itip düşürdü oradan koşarak uzaklaştı
cemreninannesi_ Marsila Bunları bırakanlarda kabahat. Tıkacaklar içeri hiçbir aftan yararlanamayacaklar. Güneşi bile görmelerine müsade etmeyecekler. Pislik herif.
meyrmo Meta ben hala o postun ve o pislik anne demek istemiyorum o şerefsiz kadına hala etkisindeyim ya bir anne nasıl görmezlikten gelir. Biz çocukların bile kötü olduğu dünyada kendi cocuklarimiso nasıl koruyacagiz hala aklım almiyor