Marsila bende küçükken tacize uğramıştım, birisi bana bi apartmanda komşumuzu sordu gösterdim yerini parmağımla (belli ki araştırmış mahallede çokça gezmiş) sonra beni götürür müsün dedi 11 yaşındayım ve salagım tamam dedim. Apartmana çıktık önünden yürüyorum ve penisini sırtıma sürmeye başladı ben anlamamazlıktan geldim çünkü Ümraniye sapıgı çok haberlerdeydi ve o sandım bi an sakin kaldım o sırada kapı açıldı bi yerden adam koşarak üst kata çıktı bana dedi ki bekle burada beni yoksa seni öldürürüm dedi çıktı yukarı, apartmanda konuşmalar olmaya başladı ve aşagı doğru koşarak nah öldürürsünn sapıııkkk diye koştum Aslı abla vardı hiç unutmuyorum evine girdim 1 saat bekledim o sırada annem ortalığı ayağa kaldırmış, kimseye anlatmadım detaylarını ama olayı anlatmıştım. (5 dakika kaybolsak ağzımıza sıçardı) kızlar sahip çıkın çocuklarınıza nolur. Benim dediğim olay 2006-2007 yıllarıydı bu sapıklar hep vardı var olmaya devam edecek azalmayacak çoğalacak. Okuya okuya internette göre göre merak edecekler falan fişman offf kızım şuan kafası göğüsümde uyuyor ve bunu yazarken ağladım. Ben Türkiye’de yaşasaydım doğurmazdım bu travmayla. Çoook zor çool
-