zeyzeyinannesi Serimzrk onuncu gün bnmde dikiş üstünde hafif sertlik var doktor da bişi demedi ki beş gün yıkanmadım korkumdan
Serimzrk zeyzeyinannesi bende su geçirmez bant takıyorum çıkınca da fönle kurutuyorum ay çok kötü vücudun tam ortası bide 😕 çabuk iyileşir inş yaralarımız bu arada 1 kasımda mı doğum yaptın? Öyleyse aynıyız 🤗
zeyzeyinannesi Serimzrk evet bir Kasım 😊 ya bana Bnt falan demedi doktor aslında ecz çalışıyorum hep satın alıyorlardı ama gerek yok dedi bende fön tuttum bide iz kalmasın diye krem kullanmaya başlicam bugün
Serimzrk Ciilem bende biraz içtim sonra bebeğimin ağzından ilaç kokusunu alınca bıraktım resmen ilacı çocuğa içirmişim gibi kokuyordu ağzı
Serimzrk zeyzeyinannesi öylemi 🤗 hangi kremden kullancaksın canım bizde de varda bi tane o mu aceba 😂 eşim diyordu bu kremi kullan diye bende dedim heryerim paramparça çatladı orası da öyle dursun dedim de o çatlaklara da bi şey bulalım diyor 🙄
zeyzeyinannesi Serimzrk contraxtubex krem benim ki sende li ne ben eczanede çalışıyorum bilirim kremleri ama çatlak anca lazerle 🤪🤪
Serimzrk zeyzeyinannesi aa evet bizdeki de o krem geçirir mi dersin? 😂 valla eşime kalsa yaptır der ama yaşadığım şehir küçük burda var mı bilmiyorum lazer felan aman olmasa da napim 😂
zeyzeyinannesi Serimzrk aman o sonra önce Bi kilo verelim contraxtubex varsa süper 👍 kullanabilirsin sıfır olmasa da cok az kalır iz
Serimzrk zeyzeyinannesi tamam canım sağolasın bugün doktorumda onayladı kremi ama korse için bir ay sonra dedi 😂
zeyzeyinannesi Serimzrk bnm kisi 15.gün takabilirsin dedi ama yamuna alıcam belki ibraz daha geç takarım çok sıktığı için şimdilik klasik korseye başladım
zeyzeyinannesi Serimzrk şimdilik alabilirsin bence ilerleyen zamanda daha sıkı Bi korseye geçebilirsin
Aryaaydin90 Serimzrk merhana ayni sekilde benmde var sizin gextmi acaba neden oyleymis sarkik karin gibi duruyor ikiye bolunms gbi karnm