Serimzrk Kızlar sezaryen dikişimin azüstü şişti doktora da gidemedim ama korktum iltihap mı kapyı aceba 😞 size oldu mu ? İnternetten bakındım normal felan yazıyor ama bilemedim yaşayan var mı ? Bide ameliyat olalı bugün 8. Gün (doktora p.tesi gidecm )
YazCilegi Serimzrk şiş derken böyle dikişinizin 2-3 parmak üstünde yine enlemesine ayrı bir göbek gibi değil mi? Sarkıyor
Nily Serimzrk icten mi sislik Benmde oldu gecen gittim doktora Duz yattiginda o yer kaybolacak bi dene:) Eger oyleyse ic dikisler iyilesme asamasinda kivrilirmis ondan demisti doktor normal dedi yani endiselenme.
Melekannem Serimzrk Yaa insallah benim gibi olmazsın sezeryandan 4 gün kadar saga sola dönerek yatamadım agrıdan ben dikiş yerimi tam göremiyordum ama sag dikişin sonunda hafif şişlik var diyorlardı 1 haftayı gectim daha sırt üstü yatıyorum sıkıldım sola döndüm yattım sabah uyandım heryerim batmış oderece iltihap gibi birsey hemen doktora gittim karnıma bastırdı bastırmasıyla resmen duvara fıskırdı 🤮🤮 yağ nekrozu bu dedi krem pansuman felan yaptık öyle ama 50 hgün cektim
ada0965 Serimzrk cnm benim de şişti ve kızariklik oldu sonra sarı su gelmeye başladı doktor batikonla pansuman yap dedi hala yapiyorum sezeryan olalı 14 gün oldu bu arada
Deniz2961 Serimzrk acıyor 1 haftadır tek tek ıgne batırıyolar sanki bebiği emzirirken bile acıyor kanamam bitsin bnde doktra gtcm
Serimzrk Melekannem ay onla geçmiş olsun 😳 bende sağa sola yatamıyordum ama şimdi yatabiliyorum üzerine bastırdım da bişey felan gelmedi bilemedm 🤷🏼♀️
Glf Melekannem aynı şeyleri Bnde yaşadım çok zordu hatda bir daha dikiş atıldı patlatınca kilolu bayanlarda oluyo dedi bana doktor
Melekannem Serimzrk Yaa insallah benim gibi olmazsın sezeryandan 4 gün kadar saga sola dönerek yatamadım agrıdan ben dikiş yerimi tam göremiyordum ama sag dikişin sonunda hafif şişlik var diyorlardı 1 haftayı gectim daha sırt üstü yatıyorum sıkıldım sola döndüm yattım sabah uyandım heryerim batmış oderece iltihap gibi birsey hemen doktora gittim karnıma bastırdı bastırmasıyla resmen duvara fıskırdı 🤮🤮 yağ nekrozu bu dedi krem pansuman felan yaptık öyle ama 50 hgün cektim
Serimzrk [silindi] inş canım valla bugün gidecektim gidemedim p.tesiye kaldı ama içim içimi yiyor bide korkuttular yeniden ameliyat olursun fln diye 😑
Zeynepeymen Serimzrk canım biz burdan bilemeyız tabiki sen en iyisi bi doktoruna git kafan rahat etsn görünmende fayda var sezeryan yerinin şiş olması normal degl
Serimzrk Zeynepeymen aynen gidecem kuşum da pAzartesiye kadar içim içimi yerdi 😕 bi de iç çamaşırım o yere geliyor tam dikiş yeri ile çamaşırın arası şiş sıkışmış da şişmiş gibi enteresan bişey
ada0965 Serimzrk canım o sislik iniyor bir şekilde öyle kalacak hali yok ya😒 benim de öyle az az iniyor sanki
MilaMerve Serimzrk bendede aynisi oldu canim sikintj etme geciyo sonradan bende su topladi zannettim normalmis ama