seniyirimmisdafaa şarlatan olmayan bu işi parayla yapmayip Allah rizasi icin dua edip büyü bozan hoca lazim ablam icin çok sıkıntıda lutfen kayseri, nevşehir veya yakin cevreden bildiginiz birileri varmi yazin lütfen ..
-Eraymoms- seniyirimmisdafaa ne buyusu yapıldı ablanıza özel değilse öğrenebilir miyim Allah yardım etsin
2boymommy seniyirimmisdafaa su mübarek ayin yüzü suyu hürmetine allah onlari bildigi gibi yapsin ne diyim cidden yazik günah ya madem böyle olacaksiniz evlendirmeyin cocuklarinizi ne bicim anne bu evladinin huzurunu mutlulugunu büyü ile bozmak istiyor. Insallah dogru hocayi bulursunuz canim yaptiklari kendi baslarina gelirde görürler allah büyük.
seniyirimmisdafaa kayinvalidesi eltisi sürekli uğraşıyor yuvalarini bozmak icin, huzurlarini kacirmak icin -Eraymoms-
-Eraymoms- seniyirimmisdafaa Allah belalarini versin ya pislikler hala böyle işlerle ugrwsqnlar var rabbim yardımcısı olsun inşallah kurtulurlar
cemreninannesi_ seniyirimmisdafaa hanımefendi büyü falan değildir o kayınvalidesi düpedüz kötü bir insandır inanmayın şöyle şeylere
JollyBaby Ne büyüsü yapılmış? Gerçekten Allah ıslah etsin böylelerini ya yatacak yerleri olacak mı acaba
seniyirimmisdafaa JollyBaby bilmiyorum gerçekten hayret ediyorum yani yavrusunun yuvasını huzurunu neden bozmak ister bi ana, ha çok merakliydiysan neden evlendirdinde simdi bozmaya çalışıyosun ….
seniyirimmisdafaa -Eraymoms- evinde olmadik seyler yakaladı bi hoca vasitasiyla öğrendi ama ulaşamıyoruz ona
JollyBaby seniyirimmisdafaa Eşi ne diyor peki bu duruma? Bilgim yok hoca hakkında umarım doğru hocayı bulursunuz
-Eraymoms- seniyirimmisdafaa inşallah bir an önce iyi bir hoca bulursunuz İstanbul’da çok bu şekilde hocalar ama Kayseri tarafını bilmiyorm
Hatcikbebek seniyirimmisdafaa Kırşehir kaman ilçesinde iyi mi hoca varmış kime sorsan söyler yerini diyorlar ama bi git sor istersen
seniyirimmisdafaa JollyBaby eşide ailesine mum olmus vaziyette kabul etmiyor asla zaten normal kafaylada düşünemiyor cok değişti
seniyirimmisdafaa kuzeytobaby evet yuzde doksan eminiz bi hoca vasitasiyla öğrendik ama ulaşamıyoruz ona , dur durak bilmiyolar artik cana tak etti