kadirkerim Zhra78 bilmiyorum ki canım doğduğundan beri aynı bezi kullanıyorum hiç bişey yapmadı çok şükür hem uygun fiyat hem marka başka beze hiç yönelmedim yok sızdırıyor yok pişik bu bana en iyisi geldi makul
kadirkerim Zhra78 göstergesi falan yok ben suan 3 numaradayım ama sanmıyorum zaten molfix kullanıyormussunuz
pivpivpivahmedmuhsin albusdumbledore Ayyy kullanıcı adımı yanlış söylemişim. melyda olacak 🌸 Kusura bakmayın.
albusdumbledore Zhra78 tam hatırlamıyorum ama 3 numra neredeyse hiç kullanmadı, iz yapıyordu 7 aylık miydi acaba 🫣🫣
alparslan1_ pivpivpivahmedmuhsin kargo olayı olmasa ben alırdım tam da kullandığım ama pahalıya geliyor kargoyla malesef. Bol satışlar size🌸
pivpivpivahmedmuhsin alparslan1_ Merhaba. Açık paketten 27 tane de dahil toplam 113 bezi 450 a bırakabilirim. Bir de kullanıyorsanız elimde sarı molfix ıslak mendil var 11 paket. Onları da 220 ye verebilirim. Toplu alırsanız daha uyguna gelir. 🌸
alparslan1_ pivpivpivahmedmuhsin eşime sorayım bi. O alıyor genelde ben pek fiyat vs bilmem. Almak isterse alırız artık🌺
pivpivpivahmedmuhsin 113 adedini 450 düşünüyorum. 27 si açık paket. Eğer ilgilenen olursa 11 adet izotonik sulu ıslak mendili 220’ye vermeyi düşünüyorum. 🌸