Kızlar biz eşimle evlendiğimiz ilk günden beri bebek istedik o yüzden en başından beri korunmadık. 6 ay geçti ve ben hamile kalamadığım için doktora gittim muayene oldum hiçbir sıkıntım yoktu sadece kan değerlerim düşüktü folik asit ve diğer takviyelerden kullandım . 3 ay geçti yine gebelik olmadı bu sefer eşim gitti. Sperm testi ve ultrason yapıldı. Bir tarafında 1.5 cm varikosel varmış sperm sayısı düşük değildi ama kalitesi düşüktü. Doktor takviye vermiş 3 ay kullan 3 ay sonra çocuğunuz olmazsa o zaman ameliyat ederim hem de 1 yılınız dolmuş olur dedi. Gerçekten de eşim 3 ay ilaçları düzenli kullandıktan tam 3 ay sonra ben hamile kaldım tam 1. Yılımızda. Şu an bebeğim 8 aylık ve 8 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz çünkü normal yolla hamile kalamıyorum. 8 aydır düzenli adet görüyorum. Sezeryan oldum sanırım 2 yıl gebelik olmaması gerekiyor sağlık açısından. Sizce korunmalı mıyım? Gerçekten korunma yöntemleri kullanıp gereksiz yere sağlığımı bozmak istemiyorum, prezervatife falan da boş yere para harcamak istemiyorum.