Arelmom33 Umutcagla bende 1 hafta oldu hepsiburdan aldim yipratma degilde icinden cikan kiyafetin 10nu kurutyor 5 nemli ayni marka altus 8kg
S-oy Umutcagla ben de 1 yıldır altus kullanıyorum hiç çekme yıpranma yapmadı yanlış programa atıyor olabilir misiniz bendeki model Al 81 ıc
Cileklipastam S-oy benimkide ayni model nevresimleri toparlayıp sariyormu sizinde hangi programa atiyorsunuz acaba
kadirkerim S-oy siz nasıl kullanıyorsunuz kendi kıyafetlerinizi bebek kıyafetlerini vs hangi programda biraz bilgi verr misniz bende almayı düşünüyorum bebis olduktan sonra cok ihtiyacım var
Cileklipastam Umutcagla ben sadece seyden memnun degilim yaa nevresim takimini atinca kurutmuyor cok sariyor tek tek atiyorum
Cileklipastam Umutcagla genelde kot ayarinds yikiyorum kuculmesin diye ama ilk aldigimda hep pamuklu dolap kurulugunda yikadm bisey olmadi az parca atiyosamdw yarim saate atiyorum. Bazende kuş tüyünü kullaniyorm
S-oy kadirkerim kotları jeanleri kot programına atıyorum kazak gibi yünlü şeyleri hassas program var ona atıyorum bebek için de bebek programı var ama ben kullanmadım oğlum büyüdüğü için bizimkiler ile atıyorum genelde diğer pamuklu ve günlük kıyafetlerleri dolap kuruluğu var o programa atıyorum ama şunu belirtmem gerek çamaşır makinenizin kapasitesine denk ya da fazla almalısınız küçük kapasiteli olanlar ıslak bırakabiliyor ben de bazen ikiye bölerek kurutmaya atmam gerekebiliyor ama çok memnunum keşke önceden alsaymışım diyorum kışın özellikle büyük kolaylık
Muhammedaliannesi Umutcagla bende bir buçuk yıldır al 91 yb kullanıyorum aşırı memnunum hiç yıpranma vs yapmadı hatta diğer pahalı markalara göre çok çok güzel kurutuyor çevremden biliyorum programı yanlış ayarlamış olabilir misiniz
Muhammedaliannesi haydii bence vazgeçmeyin piyasaya göre çok çok iyi arkadaşımda Arçelik var hiç kurutmuyor 3 saatte bile benim ki 91 yb modeli 1.20 dk da çok güzel çıkıyor
ttrck Senelerdir kullanıyorum pamuklu dolap kuruluğunda değil sentetikte ya da karmada kurutun , çok pamuklu yün ya da lastikli şeyleri atmayın zaten kumaşı bozuluyor haliyle
Muhammedaliannesi haydii evet aşırı kullanışlı bende yıllardır kullanırım çok memnunum hemde şoktan almıştım tesadüfen alışveriş yaparken afişi gördüm Siemens alacaktım bir an kararsız kaldım aldım iyi ki de almışım