Defnem_ Fatmaaa19 canım gurultu gazdan olur kolikmiş zaten benim bebeğimde kolikti allah yardımcın olsun çok zor
PeriAfkan Biz 20 gunluguz daha. Benim bebistede var, colin damla kullaniyorum 5 damlasi isi bitiriyor. Bebek bagirsaklari dunya ile acik havayla uyumlasmaya calistigi icin yapiyor o sesleri gurultuyu
[silindi] Benim bebeğim 4 aylık olucak ve hala gurultu var kolik Bebek devamlı ağlıyo gaz derdimiz bitmiyo kullanmadığım damla kalmadı 🤷🏻♀️
Fatmaaa19 [silindi] gerçekten mi ya 3 aylıktan sonra gaz problemi geçer diyolar ama ay a kadar da uzayabiliyor benim de kullanmadığım bir şey kalmadı içim acıyor kızım acı çektikçe emerken bile ağlayıp bacaklarını karnına çekiyor 4-5 saat bu şekilde 😔
Defnem_ Fatmaaa19 erkeklerde uzun sürer kızlarda genelde 3 ayda biter benim kızımın 3 aydan sonra bitti
Fatmaaa19 Ceymus cidden mi 😔 6 ay olunca işe başlayacağım umarım uzun sürmez geceleri hep ayaktayım uykusuzum😔
PeriAfkan Fatmaaa19 cok guclu. Doktor bana 6 damla demisti 4 veriyom yetiyor hem sakinlesiyor 5 10 dakkaya bezi dolduruyo
Ceymus Fatmaaa19 kolik bebek cok zor yaşayan bilir. Her bebek aynı olcak dıye birşey yok canım ama biz hala gaz damlaları kullanıyoruz faydasıda yok . Hala gazlı aglıyo saatleri tutuyo bide diş eklendi . Aglancak haldeyim valla allah saglık versin bebişlere
aysa_linam04 Fatmaaa19 karın gurultusu dediğiniz şey bebeğin gaz sorunu olabilir. Eğer bebek emmeyi bıraktıktan sonra ağlamıyorsa sürekli emmek istemiyorsa ve düzenli kaka yapıyorsa aç değildir merak etme.
Fatmaaa19 aysa_linam04 gaz problemi var evet doğru. Emerken bile sancıdan ağlıyor. Gün içerisinde keyfi yerindeyken bile karnı çok gurulduyor. İlk başlarda doymuyor zannediyordum ama doyuyor hep o gaz yüzünden anlaşılan 😔
aysa_linam04 Fatmaaa19 kimyon ve anason içmeni tavsiye ederim gaz için bire bir test edildi onaylandı 🌸
Fatmaaa19 aysa_linam04 kimyon ve rezene içiyorum bebeğime de veriyorum anason da alıp deneyeceğim teşekkür ederim
aysa_linam04 Fatmaaa19 bak ben yurt dışında yaşıyorum bana buradaki doktorlar hep kimyon rezene anason karıştır iç dedi gerçekten de bebeğim doğmadan 1 hafta önce başladım hem sütüm arttı hemde bebeğimde yok denecek kadar az sancı oldu. Bir de koluna yüz üstü yatırıp karnını yumuşak yumuşak ovup tekrar kucağına alıp gazını çıkarmanı tavsiye ederim 🌸
Suleyilmaz Fatmaaa19 kolik bebeklerde karin guruldamasi gazdan dolayı olur normaldir benim de 3 aylık oğlum var o da kolik ve hep o şekilde karnı