Pinarmeva77 Bebeğimin emerken genzine süt kaçıyo sonra doyduktan sonra kusuyo prematüre bir ay küvezde kaldı. Şuan kırkı yeni çıktı. Böyle bir durum yaşayan oldu mu yenidoğan anneleri, doktora giden var mı neler söyledi size
gizemgvrcn Pinarmeva77 çok normal benim bebeğim 2 bucuk aylık hala kusmaya devam ediyor reflüsü vardır doktor bebeklerin %80ninde olur zamanla geçer dedi reflü yatağı al mutlaka ve yan yatır her zaman boğulma riski olmasın bide emmeden sonra gazını cıkarmayı ihtimal etme
Faymer Pinarmeva77 reflü olabilir mi? Benim de bebeğim öyleydi şuna 4 aylık halen de kusuyordu doktor evolvia ar mama önerdi onu kullanıyorum şuan daha iyi ama benim sütümü emsede halen kusuyor
bircemoms Pinarmeva77 yeni doğan bebeklerin 9 aya kadar reflü kapağı gelişimi tamamlanmaz kusmalar olabilir normal kabul edilir benim kızımda gaz probleminden ötürü sürekli ıkınıyor ve kusuyor kilo alımı ile ilgili bir sorun yoksa aşırı fışkırır tarzda kusmuyorsa endişe etmeyin yinede kontrole gittiğinizde drnuza bilgi verin bence
Pinarmeva77 yildiz-alp2024 bir haftadır her emmeden sınra kusuyor dik tutuyorum gene kusuyo kesik kesik
fatmanur1616 Pinarmeva77 peynir kesiği gibi kusması iyi diye biliyorum diğer türlü de fazlası çıkıyordur reflü yatağı varsa ona yatırabilirsiniz kusmasını engelleyemezsiniz ama en azından boğulma riski olmaz
huzurluaycicek Bebegi emzirirken siz sırtınızı koltuğa dayayin bebek one doğru gelsin , aşağıda durmasın
Pinarmeva77 mooomm01 çok zormuş kusunca üzülüyorum yediği gidiyo diye kilo alıyor doktora götürdük bugün. Sizin bebeğiniz kaç aylık
Faymer Pinarmeva77 evet en başından beri mama kullanıyorum sütüm yetmedi doyurmuyordu ilk bebelac gold kullanmaya başladım aşırı kusması oldu sonra aptamil kullandım oda öyle kusmaya devam ettim sonrda Sma kullandım oda aynı aşırı kusuyordu fışkırarak burnundan da geliyordu olacak gibi değil di doktora gittim ilk bi şurup erdi sonra evolvia ar mama önerdi şimdi çöl şükür daha iyi ama benim sütümü alınca yine kusuyor ne zaman geçer bilmiyorum kusura bakmayın uzun oldu🤭😊
Pinarmeva77 Faymer sanırım bu kusma tüm bebeklerde var prematüre olunca kilo alamaz diye korktum bende
sdakaan Bende prematüre annesiyim şuan 4.5 aylık kusmalarımız yok denecek kadar azaldı zamanla geçiyor merak etmeyin bnmki kusmasına rağmen kilo alıyordu ama doktor bana gaviscon önermişti bi süre kullandım iyi geldi süte karıştırarak verdim