Mhrmavimom22 dmlaasfkgn off bayram gelmeden bayram temizliğine başla diyo iki odayı birlikte yaptık camları sildi perdeleri yıkadım taktı tekrar kendis ben silip süpürdü toz aldım onuda beğenmez
dmlaasfkgn Mhrmavimom22 Siz yengeçsiniz ama dimi benimde eşim yengeç çok seviyorum yengeç burcu insanlarını 😍 Çok uyumlu,ılımlı,nazik oluyorsunuz bence tam evlenilcek burc yengeç 😍 Başağıda yengeçten başkası zor çeker 😅
theblackvirgo Mhrmavimom22 bende 9 Eylül Başak Allah kurtarsın bacım erkehide hiç çekilmez ben bazen kendimle bile kavga ediyorum inşallah seni uzmuyordur gerçi çok ince ruhlu olur ama bazen odunlugundan da ödün vermez
-Eraymoms- Mhrmavimom22 evet öyleyimdir dünya yansa umrumda olmaz birde aşırı hareketlilik gezme isteği vs 💁🏻♀️😂
-Eraymoms- Mhrmavimom22 yaa yengeç burçları öyle bide cok alıngan olursunuz ama tam bir sevecensiniz 🥺🫠
mizginelif dmlaasfkgn Valla oluyormuş bende sonradan öğrenmiştim. Titizlik ve düzen takıntımı başaktan, haksızlığa asla gelememek, alışveriş tutkunluğumu ve kişisel bakımına olan özenimi teraziden (dengesizliğimi de), libidomu da akrepten almışım 😅
neolmusyaani uykusuzanne__ kızım yengeç 8 aylik ama son günü doğdu aslan olacakken aslanın özelliğini alır mı nolur almasin:) bide nasil biridir yengeç