Eceerva Kızım gözünü çok kırpıyor bazen de gece çok hareket ediyr eeg çekilmesi lazm sanrm hem sonuçtan hem çekilmekten korkuyorum 😔
nescafebagimlisi Eceerva yok kız ne zararı uyutuluyor çekilmeden önce bir ilaç içirmişti benim bebeğim daha küçüktü o zaman sonra saçlarına pamukla cihazın kablolarını takmışlardı 1 saat sürdü çekim 1 saat sonra hemen uyanmıştı
Deletedmom_108 Eceerva 3 günlüktü bebişim çektiklerinde. Kızım uyurken kabloları takıp çektiler 30-40 dk arası sürdü. Şüphelendiğiniz bir şey varsa mutlaka çektirin. Çok geçmiş olsun
Uraztos Eceerva merhaba Oğlumda iki hafta önce göz dalması vardı son günlerde gözlerini kapatıyor kırpıyor yani, bizde ay ne tatlı öğrendi falan diyoduk ama içime iyice kurt düştü. Yarın nöroloji randevumuz var bu göz kırpmasını da mı söylemeli miyim?
nevabilen Eceerva elektronörofizyoloji teknikeriyim. Eeg cekiminin herhangi bir zararı yok beyin dalgalarini ölçüp gözünün neden bu kadar duyarlı olduğu ve uyurken onu neyin hareket ettirdigine bakacaklar. Uyku eegsi cekilecekse zaten bebeğiniz uyuyor olacak. Kafasına sadece elektrotlar yapıştırılır küçük küçük herhangi bir acı vs duymaz sadece huzursuz olabilir. Can yakan birşey yok
OzlemAsrin Biz çektirdik. Uyuyacaksınız onlar çekecek yarım saat sürüyor uyurken. Hiç bir zararı yok. Bitince ay ben bundan mı korkmuşum diyeceksiniz :) korkmayın annesi iyidir o. İyi değilse de her şeyin çaresi var. Allah dermansız dert vermesin
tostperisi OzlemAsrin merhaba bizim de perşembe günü çekimimiz var ama uyuduktan sonra mı takıyorlar kabloları birdee uyanırsa falan yarım kalır mı acaba inşallah herkesin bebeği sağlıklıdır 🤍
OzlemAsrin tostperisi uyuyunca takıyorlar. Uyandıracak bir şey değil uykusu varken götürün uyanmaz zaten annesi. Şükür sağlıklı çıktı benim kuzum.
nescafebagimlisi tostperisi evet uyuduktan sonra takılıyor zaten pamukla saçlarına tutturuyorlar korkulcak bişey yok , uyutmadan önce bitkisel ilaç içirmişlerdi bebeğime çekim sırasında hiç uyanmadı 1 saat sürmüştü bittikten sonra uyandı
AEgemm tostperisi 4 saat falan uyutmadım ben o süre zarfında da beslemedim orada hemen karnını doyurdum uyudu kucağımda taktılar kabloları takılırken biraz uyanır gibi oldu ama hemen geri uyudu
tostperisi nescafebagimlisi ay bizimkine de içirirler inşallah 🫶🏻 posta çökmüş gibi oldum biraz kusura bakmasın lütfen post sahibi
nescafebagimlisi tostperisi söylemediler mi size direkt çekecekler mi , bize gece uyutmayın sabaha kadar demişlerdi
nescafebagimlisi tostperisi gerçi özel hastanede yaptırdık biz orada kendileri veriyor ilacı devlette yaptıracaktık ama doktor acil çektirin demişti , devletteki görevli ilacı siz alıp geliyorsunuz eczaneden demişti
Eceerva Sizler ne diye çekerdinz ki şikayetinz neydi bizimki gözünü kırpıyor diyr Allah korkusun epilepsi olmasından korkuyrz😭
OzlemAsrin Eceerva titriyordu gün içinde. Sinirden yapıyormuş sağ olsun. Geçti şimdi şükür. Gece uyurken de titremeleri oluyordu oda normal dedi nöroloji dr u
Deletedmom_108 Eceerva Bebeğim 2 günlükken kucağımda emzirdikten sonra gözlerini yukarı doğru devirdi gözünün beyazı kaldı bir göz devirdi yani. Ben çok panik oldum hemen nöroloji dr u gördü ve eeg istedi çektirdik temiz çıktı şükür. Şimdi 2bucuk aylık bebişim hep göz deviyor meğer huyu oymuş😁
Eceerva Uraztos evet tabi bizim şikayetimz de bu. Gözunu kapatırken öbürü sanki daha geç açılıyor gibi yada birini daha çok kırpıyor gibi 😔
Eceerva nevabilen nevabilen evet uyurken sık sık uyanıyr da . Sürekli dönüp duruyr da yok ben hiç olumlu düşünemiyorum randevu gününe kadar verem olurum ben😔
Uraztos Eceerva ben yeni öğrendi ne tatlı diye gördüğüm için hiç dikkat etmedim nasıl yaptığına şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca anladım aslında. Doktorunuz ne dedi peki şimdilik bir yorumu var mı kan değerlerine bakıldı mı
nevabilen Eceerva verem olacaginiz bir durum yok 😄 siz gergin olursanız zaten gelen bebeklerde gergin oluyor ve verim alamiyoruz tekrar çekilmesine kadar gidiyor süreç bişey yok bunda kan almak daha zordur eegye göre düşünün artık