ilosunannesi_ Bebeğim 5 aylık, bir eğitimciyle çalışıyoruz ve bugün 1. Günümüz. Varsa bir motivasyon cümleniz alırım ☺️ kendime güvenmekle güvenmemek arasında gidip geliyorum
dilanarsademir ilosunannesi_ sureci bizimlede paylasirmisiniz bebeginizi hangi destekle uyutuyirsunuz
cetnaysegul ilosunannesi_ biz de yarın başlıyoruz eğitime hem korkuyorum hem de merak içindeyim acaba başarabilecek miyiz diye . İlk gününüz nasıl geçti herhalde en zor ilk gün ilk gece uykusu oluyormuş
Gunes-1 İlk gün bitimindeki deneyimini bizimle paylaşır mısın ben de başkayacağım uyku eğitimine. Umarım çabuk alışır düzenine bebeğiniz .
ilosunannesi_ dilanarsademir kucakta veya emerek uyuyordu ama kucak artık zorlamaya başladı ve desteksiz uyumayı öğrenmesini istiyordum. Süreci paylaşacağım 👍🏻
ilosunannesi_ 26102023 benim bebeğim emzik almıyor ama bence olur tabiki emzik de bir destek aslında bakıldığında
cetnaysegul 26102023 bizim ki emzik kullanıyor ama emziksiz uyutmayacağız dedi eğitimci. Yani emzik ve uyku arkadaşı olacak yanında sadece
ilosunannesi_ cetnaysegul siz kimden alacaksınız ? Bebeğiniz kaç aylık? Gece uykusunun nasıl olduğunu sabah söyleyebilirim ama fena değil gibi :) korkmayın inşallah bebeklerimize iyi gelir 🌸🥲
Dlk55blt-rdvn cetnaysegul düşünüldüğü gibi zor değil aslında bakmayın biz gözümüzde büyütüyoruz ½ gün sabredin hemen alışıyorlar siz bile şok oluyorsunuz. Sadece ağlıyor diye panik olup yanlış müdahale etmeyin
cetnaysegul ilosunannesi_ melek uykuda burcu hanımdan alacağız biz de bebeğim 5 aylık inş başarabiliriz ☺️
ilosunannesi_ cetnaysegul evet burcu hanımı ben de görmüştüm iyi yorumlarla inşallah memnun kalırsınız
ilosunannesi_ 2929_61 eğitimin faydası olup olmayacağını henüz bilmiyorum daha 2. Gündeyiz ama ilerleme kaydettikçe deneyimlerimizi paylaşabilirim
ilosunannesi_ 26102023 ücret olarak fazla malesef, min 2500 max 9000 tl yi duydum. Ama fayda göreceksek yine de veririm diye giriştim ben