Anneyim0 Mrlkb benim bebeğim de yapamıyordu mamasına zeytinyağı damlatıyordum birde poposuna sürüyordum kulak çubuğu yardımıyla yumuşuyordu ve yapıyordu
Duruecemm Mrlkb geçenlerde benim bebeğim de yapamadı aşırı huzursuzdu tabi bu yöntemi her zaman tercih etmeyin ama aşırı huzursuz uyutmuyorsa onu ezcaneden bebekler için lavman var yeşil bir kutu yarısını sıkın hemen gazla beraber kakada geliyor geçen kızım çok huzursuz olunca yaptım ilk başta çok katı bir kaka geldi ağladı hatta onu yaparken sonra rahatça tuvalete çıktı
Duruecemm Mrlkb ek gıda alsaydı bol çorba armut kayısı erik suyuyla bu iş çözülür du ama ek gıda almıyorsa deneyin derim lavmani
hilalll355 bebekkerem bebeklere direk ağızdan zeytinyağ vermeyin ciğerlerine kacma olasılığı çok yüksek mamaya yada süte karıştırıp öyle verin doğrudan vermeyin
duruskosko Mrlkb mama kullaniyosan mamasini degistirmeyi dene o zaman duzelir bizdede ayni sorun olmustu çünkü
sedanur38 Mrlkb bebeğim 2 aylıktan beri 8 günde 10 günde 5 günde 3 günde 1 hafta da bir yapıyor bir çok doktora götürdüm 20 güne kadar bebeklerde normal kabul ediliyor yani korkakacağın bi durum yok hakiki zeytin yağı ile karnına masaj yap günde 3.4 defa bir de mama veriyor musun?
aydinmerve Mrlkb sıcak bir banyo sonrası yag ile masaj yapın daha sonra minik gaz çıkarma hareketleri- bisiklet sürme vs yaptırın baya rahatlatır. Gazı varsa o da agrı yapar, yediklerinize dikkat edin, gaz damlası yoksa alabilirsiniz
meryem_kmr Benim bebeğim de 23 günlük ve 2 gündür kakasını yapmadı, rahatsız gibi sanki bundan. Önerisi olan var mı 🥲
Mrlkb meryem_kmr poposunu zeytin yağı ve kulak çöpüyle hafif uyanabilirsiniz. Sakın sokup fazlaca bastırayım demeyin hafif hafif dokunun amaç kakasının geldiği hissiyatını uyandırmak veya peçete ile de yapabilirsiniz kıvırıp ( bunj öneriyorlar deniycem bakalım )
hilalll355 meryem_kmr benim bebeğimde 23 günlük 5gundue kaka yapamiyordu ama yenidoğan olduğu için normalmiş doktor mudahele etmişti kabizdi sonrasında yine yapmadı 5. Günün sonunda kendi yaptı poposuna zeytinyağ sürün kulak copuyle poposunun deliğine yavaşca sürün uyarı yapmış olcaksiniz
hilalll355 meryem_kmr egerki mama desteği veriyorsunuz mamayı değişim benim aptamildi değiştim sma aldik doktor degismemi soyledi
gkcyt Valla benim ki haftada bir yapıyor yapmıyor alıskanlım halkne getirdi tembel cokta sıkıntı etme spor yaptır
Enu Tereyağı ama sade yağı olacak. Bir de eğer emziriyorsanız ben bu sade yağ ile çorba yapıyorum tavuklu. İçine booolca koyuyorum. Bebeğim çok rahat yapıyo tuvaletini