Alparslanegetugce Sassolsobe benim yengem at kestanesi yapmıştı basuru olan için bakalım çatlamada iyi gelecek mi şimdi onu deneyeceğim bakalım birde şurubu alırım dediğiniz gibi kullanırım inşallah fayda sağlar
AtlasMom_ Alparslanegetugce nasıl bi belirtiniz vardı benim de doğumdan sonra oluşan bi sıkıntım var ama çatlak mı ne bilemedim henüz doktora da gitmedim
Alparslanegetugce AtlasMom_ büyük lavaboya cıktıgında sanki orası yırtılıyormus iğne batıyormuş gibi geliyor sanki dışkınız acıtıyor gibgeliyor
AtlasMom_ Alparslanegetugce yaa bendede aynısı oluyor biraz katı yapıyorum ilk tuvalet çıkana kadar acıyor benim devamında acımıyor sizinde öyle mi
Alparslanegetugce AtlasMom_ tuvalete coktıktan sonra o acı bende kalıyor baya bir saat gün boyu acıdıgıda oluyor tuvalte çıkmak istemiyorum acısından
AtlasMom_ Alparslanegetugce tuvaletten sonra bende de hafif acı var ama dayanılmayacak kadar değil bende korkuyorum tuvaletim gelecek diye gerçekten zor doğumdan 2 3 hafta sonra oluştu bende 🥹
Alparslanegetugce AtlasMom_ bende de öyle 3 hafta sonra oldu ama benimki dayanılmayacak gibi 1 gün boyunca ağrısını çektiğimi biliyorum
esila2024vera Alparslanegetugce Ben tam 4 ay çektim canim ne kremler kullandim faydasi olmadi leğene su ilik su koy hatta sicskta hafif onun icine otur banyoda o birsz rahatlatiyor acisini aliyor doktor söylemişti banada iyi geliyor ama geçirmiyor ben en sonunda. Küçük bi operasyon geçirdim kurtuldum 2 sene oldu. Ondn sonrs resmen dünya varmış dedim 2 sene önce ozelde oldum 4 bin lira verdim
esila2024vera Alparslanegetugce Hayir cok kolay bir işlem 10 dk sürdü ztn o sonra biraz odada dinlendirip ondan sonra cikartiyorlar hastaneden ztn kalmiyorsun küçük bi operasyon sonra eve gelince bir kac gün agri oluyor ama aci yok catlak agrisi geçmiş oluyor sadece agri oda geçiyor bol bol sivi içiyorsun bi kac gün kayisi suyu falan sonrasi bitti gitti
AtlasMom_ Alparslanegetugce yaa anladım ne güzel bende çok sancı çekmedim 2 saatte oldu doğum ama ıkınmalar fazlaydı biraz ona bağlı oldu sanırım geçer inşallah bir an önce
Bus1903 Alparslanegetugce sürekli zeytin yagı sürseniz hem kurumaz yumusak kalır çatlama olmayabilir diye düşündüm çünkü oglum mamadan kaynaklı ciddi kabızlık dönemi gecirdi o sırada çatlak olmasın diye devamlı her bez degiştirdigimde sürdüm çok iyi gelmişti gercekten
alpis20 Alparslanegetugce canım ben vazelin ile 1 haftada kurtuldum. Benim de doğumdan sonra oldu ve kanıyordu ağrım olıyordu çok ama bol bol vazelin sürdüm tuvlaetten sonra ve oturma banyosu yaptım o da çok rahatlattı 1 haftada geçti şükür neredeyse 2 ay oldu henüz tekrarlamadı hiç.
Kahvsevr1303 Alparslanegetugce merhaba size önereceğim çörek otu yağı ve udi hindi yağı içebilirsiniz bir tatlı kaşığı bende de uzunca bir süre vardı o şekilde kurtuldum
Asdfasdf- Azraada58 nasıl kullandınız benim bebeğimde de var 22 aylık neler kullandım ama hiç etki etmedi şimdi bitkisel şeyler deniyorum son çare dedim 😕
Azraada58 Asdfasdf- sabah öglen aksam kullandık önce yıkayıp güzelce kuruladıktan snra kremlerini sürüyodum önce anestol acısını alsın diye sonra fito en son hamazinc yapıp bezliyodum kuzum
12-12-34-76 Ben de doğumdan sonra 6 ay çektim her şeyi denedim sadece hindistan cevizi yağı iyi geldi resmen mucize gibi şimdi de kabiz olunca hafif ağrıdığında sürüyorum sabaha hiç bir şey kalmıyor
unemere Alparslanegetugce evet duphalac doğal bir şurup yan etkisi yok. Ben bebeğim bir aylıkken kullanmaya başladım neredeyse yaşına gelene kadar da devam ettim. 3 doktor bir ebe ile görüştüm. Özellikle emzirme döneminde rahat tuvalete gidemediğimiz için de olurmuş kafana takma şurubu iç büyüyünce geçer dediler ve dedikleri gibi oldu. Sarı kantaron yağını şiddetle tavsiye ediyorum çok şifalı hızlı bir şekilde iyileştiriyor