Tombikdonerartikcokpahali Hanımlar 2 hafta önce spiral taktırdım. Kanama 6 ay lekelenme gibi sürecek dedi doktorum fakat şuan afedersiniz simsiyah bir yoğun kanama geçiriyorum Normal mi? 😳 Bu hep böyle devam edecek mi 6 ay
Feyzosumunannesi Tombikdonerartikcokpahali 5ay önce reglimin 3. Günü taktırdım. 1. Ayda kontrole gittim 6 ay boyunca dengesizlik olabilir dedi doktor. Regli olmadan 2 gün önce kahverengi leke geliyor 4 gün kanamam oluyor 3 gün yine kahverengi lekelenmem oluyor. İlk 2 ay kanamam çok oldu ama şuan normale döndü.
Hamburgerr Tombikdonerartikcokpahali ilk adetimi oldum bende gündeyim hala leke geliyoo ama genel olarak kanamamı azalttı ve zamanında oldum 6 ay bu gariplikler normal merak etme 🌸
Sevinctopcu Tombikdonerartikcokpahali bütün spiral çeşitlerini kullanmış biri olarak yazıyorum. Hormonlu çok iyi gelmişti bana düzene girdikten sonra hafif kanama ve lekelenme olarak bitiyor hiç agrı sızı olmuyor çok memnundum. Tek eksisi kilo aldırdı bana
Tombikdonerartikcokpahali Feyzosumunannesi ay normal o zaman 🥹 bu nedir arkadaş cikarttiracaktim neredeyse xaten rahatsız oluyorum adet olurken bu kadar beklemiyordum ben
Feyzosumunannesi Tombikdonerartikcokpahali Yok yok çıkarttırma ama kontrolleri ihmal etme 🌸 düzeliyor .
sevdanurikramurat Bende spiral taktıracağım ama bakırlı olanı öneriyorlar hep hormonluyu çok tavsiye etmiyorlar
Tombikdonerartikcokpahali sevdanurikramurat açıkçası araştırarak taktırdım. Âdet düzene girmesi benim açımdan önemliydi. Bakalım böyle çok devam eder ise cikarttiririm 🥹
Hamburgerr AnneRumeysa korunma olarak falan sıkıntı yok ama 40 gün sonra adet oldum ve 4 gündür leke olarak devam ediyor normal adet olamadım o konuda memnun değilim
AnneRumeysa Feyzosumunannesi benimde takıldığım ilk gün çok kasık ağrım oldu şuan 5. Gün geçti gibi doktorum bana hormonlu önerdi 3 ay önce doğum yaptım çok kanama olursa bakırlı sökmek zorunda kalırız dedi oyüzden bunu tavsiye etti şimdilik sorun yok ilk kontrol Salı günü . Bide ben bir hafta ağır kaldırma dedi diye bebeğimi bile oturarak emziriyorum yani bir hafta dan sonra bebeğimi alabilir miyim kucağıma bisey olur mu acaba
Feyzosumunannesi AnneRumeysa Tabi tabi alabilirsin. Koltuk filan kaldıramamak gerekiyor işte. İlk ay . Ben çok takılmadım çok şükür bir sıkıntı olmadı.
AnneRumeysa Feyzosumunannesi yani bir hafta olacak salı günü sonra bebeğimi alacağım dimi kucağıma bisi olmaz çocuk sıkılıyor yatmaktan ağlıyor alamıyorum
AnneRumeysa Feyzosumunannesi Bide sanki hamileymisim gibi her hareketime dikkat ediyorum psikolojikmen içerde bisi varya simdi bu his alışınca geçer mi . Ya bide rahmi deliyor falan diyorlar düzgün takıldığı sürece kontrollere gidildiği taktirde bmyle bisi olurmu yani herkeste olmuyordur dimi böyle bisey
Feyzosumunannesi AnneRumeysa Bence bebekten sıkıntı olmaz. Ağlatmayın benim kızım 1 buçuk yaşındaydı hep kucakladım dediğim gibi daha ağır şeylerden bahsediyorlar
Feyzosumunannesi AnneRumeysa Kulak asmayın böyle şeylere. Bende o psikolojiye bürünmüştüm ilk hafta 😁 sonra düzeliyor. İlk 3. Ayda sonra 6. Ayda kontrole gittim 1 sene dolunca gel dedi bide.