Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 lahmacunu kendin mi yapıyorsun.Gecen sipariş verdim hep aldığım yerdi ama bozmuş kıymadan çok salçalı harç gibi hiç hevesimi o tadı alamadim
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde evet ben yapıyorum canım dışardan hiç almadım hazırlıyorum pisirmesi içinde fırına gönderiyorum
Cicektebenimcicekligunlerde Balbeby dünden kuru fasulye pilav var ama az yanına ne yapsam bilemiyorum.Et tavukta yeni yaptım taze fasulye de öyle bişey uydurmam lazım bakışıyoruz dolabla 😃
birbeyazoglanbirkarakiz Tarhana çorbası Fırında sebzeli tavuk yemeği Bulgur pilavı Ayran Çayın yanına da Kıbrıs tatlısı
Uffsananebeslk Balbeby Patates yapmıştım sabah oğlana, yemedi. Bende pazı kavurdum içine patatesleri de attım. Yanına da makarna ve sarımsaklı yoğurt yapıcam. Eşim pizza istedi ona da pizza yapıcam
TimurS Balbeby benim misafirim var Fırında levrek(patates soğan kapya biber le birlikte) Tarhana çorbası Ispanak böreği (şekilli şükürler😊) Roka salatasi Biskuvili pasta Gelenler hem yakin arkadaşımız hemde komşumuz onlarin sevdiği yemekleri yaptim
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 bizim burda öyle pişiren fırın yok maalesef odun ateşinin tadı farklı oluyor
Bal38 Balbeby vur tepesine kaldır biz her hafta pazar rutin gidiyoruz düzenimiz değişmez hem gezeriz hemde yemek yeriz degisiklik oluyor insana