Bal38 Balbeby bugün beni eşimden 😅😅 kaç gündür temizlik yaptım yoruldum akşam yemeğide süpriz dedi 😇😇😇😇 bekliyorum
Beyninizikullanmakucretsizdir Bal38 akşam yemeğide süpriz dedi 😇😇😇😇 Sürpriz diye önüme makarna koyma güzel birşeyler yap de 🤣
Balbeby Bal38 keske benimkide öyle birşey yapsa dışarda yiyelim dese ama nerdeee kış uykusundan kalkamiyor ki yemeği düşünsün
Bal38 Balbeby vur tepesine kaldır biz her hafta pazar rutin gidiyoruz düzenimiz değişmez hem gezeriz hemde yemek yeriz degisiklik oluyor insana
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 lahmacunu kendin mi yapıyorsun.Gecen sipariş verdim hep aldığım yerdi ama bozmuş kıymadan çok salçalı harç gibi hiç hevesimi o tadı alamadim
MiRRannra Balbeby sabahtan beri temızlık yapıyorum bi banyom kaldı banyoyuda yıkıcam ezan altı buçukta okunuyor vakitte kalmadı ne pişricem bilmiyorum kahvaltılı hazırlıcam yada dışardan soylucem bilmiyorum artık eşimde yok köye gitti bağları sulamaya bakalım suan bebeği uyutuyorum açlıktan öldüm
Serap-asel Balbeby tarhana çorbası,kıbrıs koftesı yanına pirinç pilavı patates kızartması ,salata ,yoğurtlu kozlenmıs patlıcan ve havuç tarator 😀mısafırım var