minikkus__ cemile161_ yaa kaç aylık:( şu antibiyotigi versen bi türlü vermesen iki turlu 2 ay olacak neredeyse hala çekiyorz mahvolduk
minikkus__ cemile161_ hm sabah veriyorm hem akşam aynı ölçek birde enterogermina yazdı onu veriyorm günde yarım olacak sekilde
uykucukedi Emirin_Annesi10 Allah yardımcınız olsun o durumu bildiğim için oglunuzu da anlayabiliyorum
minikkus__ cemile161_ sabah akşam 10 ml sabah 5 ml çekiyorum enjektörle yavaş yavaş veriyorm çünkü tadını sevmiyo tüküruyo akşam da tekrar 5 ml çekip veriyorm
cemile161_ minikkus__ bızde aynı 2 ay oldu ama hala ıyı olamadı bı ıshal oldu sonra kabız ınsallah bebişlerimiz hemen düzelir
cemile161_ minikkus__ merhaba canım bısey duphalac veriyormusun hala veriyorsan günde kac defa yapıyor kakasını
minikkus__ cemile161_ evet hala veriyorm 2 güne 1 yapıyor duphalac sayesinde çok değil ama yumusuyo taş gibi olmuyor en azından
Elifbeyzam Emirin_Annesi10 poposuna şırınga ile zeytin yağı enjekte edebilirsiniz yaparken kolay yapar kayganlastiro zaten gazla yada dışkıyla oda çıkıyor benim kızımda 3 yaşında oda hep kabız böyle yaptigimda kolay yapıyor
minikkus__ cemile161_ hayır ya taş gibi yapiyo hiç geçmedi demek senn yavru da henüz düzelmedi vermeye devam et surup yumusatiyomus demek ki bizim artık duphalac da ise yaramıyor sanki:(