Dasaf Sudee00 saten elbiseler 36-38 beden uyumlu tanesi 650 tl biri şehrimoda diğeri ahel tasarım ürünü Mor olan abiye ahel tasarımın 40 beden oda 550 tl
TalentedMom princees ben de bunun normal gömlek yakalısını aldım aynı renk bayramda giyerim belki hiç giymedim daha
bebeimhosgeldin Aynı gömleğin bebe mavsii de var ama bu daha tatlı geldi gözüme şuan bunu düşünüyorum jakarlı şalla
Bugleminannesi28 Ramsamsam daha kızıma almadik kizima guzel birsey arayisindayim ona bulunca kendimize de kombin yapacam burda bekleyim fikir olur
Dasaf MihrimahVeAnnesiii saten elbiseler 36-38 beden uyumlu tanesi 650 tl biri şehrimoda diğeri ahel tasarım ürünü Mor olan abiye ahel tasarımın 40 beden oda 550 tl
princees melegim71 teşekkür ederim sayfa güvenilir genelde ama bu ürünüm daha elime gecmedi görmedim daha kalitesini
princees Sonsuz18 basenli biri olduğum için ve daha biraz doğum kilom olduğu için 42 beden seçtim Normalde 40 beden giyerdim
Kadermiray56 Ramsamsam daha karar vermemişim böyle hem rahat hemde cocuha süt verebileceğim bir elbise bulmalıyım
caniminikizleri Ramsamsam daha almadım kafam da hiç bişey yok fakat renk olarak kahve yada krem tonlar düşünüyorum bakalm 😊