Puahahah berrakmutlu 13. Aydan bildiriyorum kucaktan inmiyor belim omuzlarim hep uyuşuk ama kızim icin değer 😍
mmellissa Puahahah kız değmesine zaten değiyorda daha yolun başındayız bize de enerji lazımm tükendik 😂😂😂
mmellissa vildanzeynep dışarda cok guzel uyuyorlarda kız biizim amacımız evde uyusunlarda bizde az dinlenelim mecalimiZ kalmadı artık😂😂
vildanzeynep mmellissa Ona çözüm bulamadım ben hala 😂 en azından uyusunda kucak istemesin derdindeyim 😂
mmellissa vildanzeynep ona gercektrn çözüm yok 🥲🥲asla bi duzen yok tam biraz duzenr girdi diyoruz hooop atak haftası bi daha her şey sil baştan
zeynepliyakusum berrakmutlu 3.5 yaştan selamlar hala yapışık geziyoruz gittiğimiz her yerde evde temizlik yemek yaparken oyun oynarken sürekli ya kucağımda ya paçamda diyorum ve buraları terk ediyorum 🤣🤣
Bett1 berrakmutlu 5 buçuk yaştan bildiriyorum 3 yaşta emmeyi bıraktı ama yapışık gezmeye ve temas bağımlısı bir yengec oğlum var 😂 bir de memeye yapışık 8 buçuk aylık yengeç burcu bir oğlum daha var 😂 biri memede biri kolumda boş bırakmıyorlar beni