slaozcn Kızlar bebeğim 15 günlük silikon uçla emzirip sonra sağım yapıyorum artakalan sütü de veriyorum bazen süt az olduğunda mama vermek zorunda kalıyorum :( acaba silikon uçla emdiği zaman doyuyor mu
lokum_ slaozcn 23 günlüğüz bizde aynı şekilde Slikon uçla devam ediyorum sonra sağım yapıyorum ama 30 40 anca geliyor 2 göğsümden doymuyo günde 3 4 kere mama veriyorum malesef. Danışman bende çok düşündüm ama nasıl olur işe yarar mı bilemiyorum
bst143 slaozcn bende böyleydim ama insan emin olamıyor sütün gidip gitmediğinden o yüzden işimi şansa bırakmadım ağlasada sızlasana zorla memeyi tutmasını sağladım çok şükür.. birde memeyi veriş tarzı duruş şekli çok önemli Rabbim yardımcınız olsun..
slaozcn Karar veremiyorum bazen huzursuz oluyor şimdi emzirme danışmanından destek alıcam çarşamba silikonu bırakmak için
slaozcn lokum_ danışmanların aslında çok işe yaradığı söyleniyor kaç ml mama veriyorsun ben 60 veriyorum
lokum_ slaozcn bende 60 veriyorum ama her zaman bitirmiyo çünkü beni emiyo doymuyo mama veriyorum bazen 30 bitiriyo bazen 45 bazen 60 Slikon uç çok canımı sıkıyor onunla emdiği için mi doymuyor acaba
niloyaaa lokum_ silikon uçla sütünüzün bi alakası yok sütünüzü etkilemez. Bebek emdikçe sütünüz artar.
lokum_ niloyaaa ama Slikon uçtan akıyo bazen bebeğim çok hareketli göğsümde büyük Slikon uç tam oluyo bazen kenarlardan süt akıyo doymuyo diye düşünüyorum
seyda9618 lokum_ merhaba bende aynı markayı kullanıyorum göğsüm aşağı doğru silikonlar düşüyordu bende eczaneden bant aldım bantlıyorum daha iyi oluyor
lokum_ slaozcn Mamajoo kullanıyorum şu anda hastanede wee baby kullanmıştık çok büyük geldi bebeğimin ağzına Mamajoo aldım
slaozcn seyda9618 bende de avent var bikaç gündür de meme reddi olmaya başladı hep sağıp verdiğim için sarılık sınırda olduğu için :(
MoonCrystal Bende silikon ucu bırakmak istiyorum emerken gizlice çekiyorum ama anlıyor asla emmiyor. İlk gün emiyordu halbuki hemşire başıma bela etti silikon ucu ya emen çocuğun düzenini bozdu ,nasıl birakicam bilmiyorum
slaozcn MoonCrystal bana da aynısını yaptılar hastanede güya özel hastanede doğum yaptım ama hemşireler bela etti başıma silikonu şimdi emzirme danışmanını deneyeceğim inşallah faydalı olur
hnfshn26 slaozcn benimde göğsümün ucu yoktu silikonla emzirdim ara ara kendi göğsümğ veriyordum ama almıyordu silikon büyük olmasına rağmen tuttu emdi silikonun güzelliği göğsün yara olmuyor ve sütün gelip gelmediğini görüyorsun kaç tane çişli bez alıyorsun onu hesap et doyup doymadığını anlarsın bide merak etme silikonu bir süre sonra bırakıyorlar ara ara dene bırakıyorlar biz şuan 4 buçuk aylığız 3 buçuk aylıkken bıraktık silikonu kendiliğinden oldu