Beyicee1 Kızlar oğuz Çagrı merkezinde işe başlıcam daha önce calısan varmı maaşlarınızı alaniliyormusunuz yada calısma sartları bir ay sonra bilgisayar gönderiyormuslar dogrumu deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim💛
egeeylul Beyicee1 ya bende başvurdum kabul edildi watsap numarası vermişler ulaşın diye dolandırıcıdır çalışıp maaşı alamazsak diye korkuyorum dönüş yapamadım
egeeylul inci86 merhaba kariyer net üzerinden aramaya oğuz çağrı merkezi yazıp başvurun dönüş yapıyorlar
Zeynepklp Beyicee1 bende bugün biriyle konuştum bakalim anket jsiymis bir şansım i deneyeyim diyorum Benim için zor olucak Cocuklari kaynanama birakicam sonra eve gelicem fln Kafam çok karışık ama paraya da ihtiyacım var Sabit maaşı da yok anket basi para alıyorsun
papatya0909 Zeynepklp bende o yuzden korkdum baslamadm Bide Pc evdeki kendi Pc’m biseyler indirmeyede korkdum vazgecdm en iyisi bilinen markalar kurumsal yerlere basvuru yapmak canım Bende cagrı merk isi arıyorum ama guvenilir oldugundan emin olsam Bide cocukla zor olurmu bilemedm
Zeynepklp papatya0909 acaba ilk bir kaç gün anket başına ücret sonra mi maas olarak söyledi Valla benimde kendi bilgisayarim ama bir sansimi denicem
papatya0909 Zeynepklp ful time mi sizin part time mi ben part time dusunuyorumda acaba zor olurmu bilemedm cokda alısmak istiyorum🫠😖😖
Zeynepklp papatya0909 part time 5 saat 30 dk mola Cocuklari 12 1 gibi uyutuyorum normalde 1.30 da yatmaya götürürüm yarim saat i inde uyurlar 2 2 saat uyurlar uyaninca mola yaparım yemek vesaire veririm 5.3 da esim geliyor o ilgilenir diye düşündüm
Zeynepklp papatya0909 karışık yazmışım biraz yani saat 2 de başlayıp 7 de bırakırım. O arada çocuklar uyumuş oluyorbuyaninca da molaya çıkarım esim gelene kadar 1 2 saate de idare etmeye calisicam