26102023 BENOYLEUYGUNGORDUMM ay maşallah çok güzel.Şuan kaç aylık birde masmavi miydi? Kızım 10 gün sonra 5 aylık olacak.öyle koyu değil açık deniz mavisi.Değişir mi merak ediyorum
sscan40 Oyy maşallah ne güzel bebişler yahuuuu😍😍 bu da bizden  Ben mavi gözlü eşim bal rengi gözleri. 2,5 aylık oğluşun gözü şimdilik böyle ne dersiniz mavi mi kalır döner mi sizce 🥰
sscan40 Nobodyyy111 Oyy maşallah çok tatlı 😻 Bizimki de 2 aylık böyle ama çok zor görünüyor rengi ışık lazım yani ışık rastlamazsa baya koyu görünüyor. Sizin de öyle miydi yani ger an belli oluyor muydu maviliği
Nobodyyy111 sscan40 hayır bizimki de öyleydi ışıksız ortamda lacivert koyu mavi olarak görünüyo çok açık bir mavi değil ama büyüdükçe daha da açıldı rengi ☺️
sscan40 Nobodyyy111  şuan böyle görünüyor ☺️
Nobodyyy111 sscan40 maşallah 🥰 kızımın göz rengine çok benziyor bana da açılır gibi geldi. Eşimin gözleri yeşil benim kahverengi siz de var mı renkli gözlü?
sscan40 Nobodyyy111 Evet ben mavi gözlüyüm eşim açık kahve hatta eşiminki de elaya çok benziyor değişik bir renk 🤭