BENOYLEUYGUNGORDUMM likeli maşallah 8 aylık olacak bebeğim böyleydi sonra değişti gibi bişey oldu tam göz rengini çözemedim bende:)
fa_sena_y likeli baya açık. döneceğini sanmam. ama 2 yaşa kadar göz rengi değişiyor. benim kızım mavi babası mavi ben kahve. 18 aylık olacak değişmedi ama ben hala değişir mi diye bekliyorum. 😅
likeli BENOYLEUYGUNGORDUMM koyuya mi gitti acildi mi sizinki? Saglikli olmasi en onemlisi ama insan merak etmeden duramiyor 😅
likeli -Eraymoms- mavi kalirsa bayagi sasirtici olucak bizim icin ailede renkli goz var ama esim de ben de kahverengi gozluyuz
cglaysffomr likeli mrb cnim benle esimde kahve gözlüyüz hatta sülalede yok denecek kdr renkli göz var diyelim bizim ilk sok olduk sizin değişmez
likeli fa_sena_y 2 yasina kadar degisebiliyor diyolar ama babasi da mavi gozluyse artik degismez bence sizinki
26102023 BENOYLEUYGUNGORDUMM ay maşallah çok güzel.Şuan kaç aylık birde masmavi miydi? Kızım 10 gün sonra 5 aylık olacak.öyle koyu değil açık deniz mavisi.Değişir mi merak ediyorum
Asli1453 likeli kardeşimin bebegide aynı şuanda 5 aylık gözleri mavi boncuk gibi maşallah benim kızımda 40 günlük gözleri mavi inşallah değişmez
Nobodyyy111 likeli 2 aylıkken böyleydi Şu an 8 aylık böyle pek değişmedi rengi ama 2 yaşına kadar değişebiliyormuş değişirse de yeşil olur diye düşünüyorum sizin bebişinizin göz rengi daha açık yeşile döner dönerse ☺️
sscan40 Nobodyyy111 Oyy maşallah çok tatlı 😻 Bizimki de 2 aylık böyle ama çok zor görünüyor rengi ışık lazım yani ışık rastlamazsa baya koyu görünüyor. Sizin de öyle miydi yani ger an belli oluyor muydu maviliği