minikkus__ efelinamoms sabah masaj yaptm zaten duhalac ve probiyotik iciriyorm masajdan 20dk sonra yapti tesadüf mü denk mi geldi ilaçlar mi etki etti anlamadım bebe yağıyla ovdum karnını
efelinamoms minikkus__ ilaç bile kullansanız mutlaka masaj yapın bağırsakları harekete geçiriyor kabızlık içğnde şart değil bebeğin rahat ve kaliteli uyku yapmasınıda sağlıyor masaj yapmayı ihmal etmeyin çok faydası var ilacı almış masajda yapılmış rahatlatmıştır ikiside
minikkus__ Gul-42 bagirsaklara geçme durumu var mı acaba yani zararlı mı ki gerçi sürüyorm çünkü kötü olmuş baya
Didem0101 minikkus__ bunlar tedavi amaçlı kullanılıyor zaten fayda ağlayınca kullanmayı bırakırsınız günlük kullanıma uygun değil sadece
MinikPandam_ minikkus__ kullanabilirsin. Biz de doktor tavsiyesiyle kullandık. antibiyotik ya da kortizonlu değil bitkisel bir krem.
lavantakokusu_ bebeğim 2 haftalıkken sağlık ocağına gitmiştim kontrolü için küçük olmuştu doktora Fito krem kullansam iyi gelir mi diye sordum günde 4-5 defa kadar bile kullansan hiçbir zararı yok buğday başağından yapıldığı için tamamen zararsız bir şey dedi