efelinamoms minikkus__ hametan kullan canım kızımında makat catlağı oldu ıkınmaktan doktor hametan verdi bize kullandık gecti çok şükür
icos minikkus__ Poposu çatladıysa hakiki zeytin yagını bir pamuğa koyup yarım saat poposunda bekletin fayda gelir. O krem yaralara-tahrişlers herşeye iyi geliyor,sürekli evimde bulundururum ama küçük bebekte kullanılır mı bilmiyorum .
MinikPandam_ minikkus__ kullanabilirsin. Biz de doktor tavsiyesiyle kullandık. antibiyotik ya da kortizonlu değil bitkisel bir krem.
minikkus__ icos eczacı kullanılır dedi aldık bizde çok kötü kabız bagirsak florasi bozulmuş antibiyotik den tekrar eski haline döner mi acaba:(
efelinamoms minikkus__ kabızlığa çare bulunması gerek kızım çok küçüktü 1 aylık flan probiyotikli gaz damlası kullandık hametanoda sabah akşam serce parmağımızın ucuyla cok hafif masaj yapar gibi içine doğru sürdüm düzenli 10 gün sürmedi çok şükür düzeldi
Minikkuzum1999 minikkus__ Yeni doğan kullanabilir canım benim oğlum yeni doğan yoğun bakım da yatığında hemşire bebeğimin vücuduna devamlı ondan sürüyordu 1 yaşında şuan oğlum halen pişik flan olduğunda ondan sürüyorum hemen geçiriyor
minikkus__ Minikkuzum1999 ayy Allah razı olsun 7 buçuk aylık kızım ikinmaktan tahris oldu poposu çok acidi
minikkus__ Minikkuzum1999 ywni bagirsaklara geçme durumu falan olmuyor demi öyle bisey duydumdq korktum
SetenayCo minikkus__ Çok geçmişler olsun. Bebeklerde makat çatlağı iki üç hafta içinde geçiyor genelde. Sevgiler 🌺
minikkus__ Ardenaden Allah razı olsun dua eder misiniz yavrum iyileşsin 1 buçuk aydır çok zorlanıyo tuvalet konusunda bugün ağlaya ağlaya yaptı hala erkisindeyim çok içim gitti
Ardenaden Fitoyla rif 125 mg igne var onu enjektore cekin kremle bir iki dmala karistrin popoya surun snra cektgniz kalan ilaci igneyle doalpta saklayin her alt temizlemede bu karisimi yapin gececk insalah
Bebegim38 minikkus__ bize geçen hafta doktor makat çatlağı için verdi ama 2 kremi karıştırın ince tabaka halinde sürün, 7 günü de geçmeyin dedi