Ruvdem Alpinannesi_B 4 buçuk aylığız ve o kadar tembel ki :) yüz üstü koyunca sadece ağlıyor hiç bir çaba yok . Sadece yan destekleyerek tutarsam kendi sırt üstü dönüyor. Yada benimle oynarken yüzümü sevmek için kendisi ayaklarını kaldırıp benden tutunup yan dönüyor . Ben mi bi yerde hata yaptım benim ki mi tembel anlamadım . Merakla bekliyorum dönmesini
mstfakbratalha 2 aylıkken dönmeye çalışıyordu.3 aylıkken dönmeye başladı.5 ayın ortalarında 6.aya girmeden emekledi.14 aylıkken de yürüdü.hepsi arka arkaya geliyo sonra birer, ikişer diş süreci başlıyor.
kubra3796 Ruvdem ben doğduğundan beri egzersiz yapıyorum oğluma o yüzden çok çabuk döndü ben yan falan koymuyorum yada yastıkta koymuyorum o hep kendi dönüyor ağlasada bırakıyordum dönene kadar hiç müdahale etmiyordum çünkü o dönmekiçin ağlıyordu dönünce susuyordu
Ruvdem kubra3796 doktorum ağladığında almamı söyledi sonra istemez dedi bende ağlayınca alıyorum hata mı yapıyorum acaba . her geçen gün durma süresi iyice azaldı yüz üstü durmak istemiyor.
Papatyaa21 Alpinannesi_B 4 aylıkkrn yan dönmeye başladı 7 aylıkken tam tur dönmeye başladı tembeldi biraz ama çok zor ya her yer gidiyor yatakta bi yerde bırakamıyorum bez değiştirmek zulüm gibi ay çok fena 😂🤣🤣
kubra3796 Ruvdem sürekli aldığınız için oda çareyi ağlamakta buluyor ona zaman tanımanız gerekiyor yeni şeyler yapabilmesi için önce onun zamana ihtiyacı var
duygukty Alpinannesi_B bir anda oluyor dün doktor kontrolünde hocam daha dönmüyor uzanıyor diyordum ki doktor sırt üstü koydu yüz üstü döndü bir anda eşim ve ben şok dünden beri sürekli bunu tekrar ediyor ama tam tura geçmedi egzersiz de yaptırmadım dönme ile alakalı 4 aylık bu arada 😇
Alpinannesi_B Yaaaaa bende 4. Aya girer girmez doktora götürcem doktoruna söylicem egzersizde yaptırmaya çalışıyorum ama Allah Allah 😒